Monday, 26 December 2011

Kurus cantik

Bismillah..
Alhamdulillah..Segala Puji Bagi ALLAH Tuhan Semesta Alam..

Setiap masalah ada jalan penyelesaiannya..macam tu juga IMPIAN setiap IMPIAN ada jalannya (cara) untuk mencapai impian...

Impian wanita seluruh dunia..impikan kecantikan dan kesihatan yang baik untuk diri sendiri, kalau yang dah berkahwin selain diri sendiri of cos untuk en suami tersayang kan dan yang single pun kena menjaga juga untuk future husband... ;)

~~yang KURUS SANGAT impikan kurus CANTIK BERISI~~~~


Yang dah kurus..tp kurus sangat ..teringin nak naikkan berat badan , mAcam2 dah try mAkan pil pelbagai bagai, minum minuman utk menaikkan badan, ada yg minum air beras pun ada ikut petua  untuk  naikkan  berat badan ..hehe mcm saya dulu la macam2 dahh cuba ..tp TAK BERHASIL juga.. but now xperlu dah nak makan pil2 pelbagai...

Alhamdulillah after my sis introduce me to wearing PREMIUM BEAUTIFUL..yessss i 've got my dream body weight now..

bentuk badan, berat badan, kesihatan yang baik.. alhamdulillah syukur puas hati sgt sgt :)

testimoni saya...
me before & after :-



 ini picture saya sebelum dan selepas..seee after wearing 
PREMIUM BEAUTIFUL~ NOW i've more curvy body ..suka3 :)


sekarang dah dapat berat badan ideal, BMI normal, kesihatan semakin baik...
Alhamdulillah


yang BERISI SANGAT impikan KURUS CANTIK~~????

yang berisi terlebih nak kurus cantik??sapa kata mustahil??xde yang mustahil dalam dunia ni..sume boleh jadi mustahil dengan izin Allah..ada impian, niat yg baik, usahakan secara istiqamah pasti akan peroleh hasilnya...


lihat testimoni ni 
Sebelum dan Selepas..

SEBELUM...
HER WEIGHT BEFORE IS ALMOST 100KG!!!!!

SELEPAS...
mmg WOOWWWWWW!!!!

see after wearing PREMIUM BEAUTIFUL consistently....

LESS THAN 5 MONTH....

AND NOW SEEEEEEEE.....

fuyoooo !!!
HER WEIGHT NOW 55KG!!!!


without pills/without surgery/ without exercise


HOW????


The answer is.....

The secret OF BEAUTY...



WITH PREMIUM BEAUTIFUL...YOU'LL GET THIS:-

MORE BEAUTIFUL
MORE HEALTHIER 
MORE HAPPIER
 MORE CONFIDENT

I LOVE MY PREMIUM BEAUTIFUL...

SO ALL DEAR BEAUTIFUL LADY...APPRECIATE YOURSELF..GET 1 SET PREMIUM BEAUTIFUL FOR YOUR BEAUTY , HEALTHY AND HAPPINESS...

REBATE STILL ON...HURRRYYYYYY!!!!

 BUZZZ ME FOR YOU SET PREMIUM BEAUTIFUL...

Contact : 012-6374069

E-mail: cmasyaz_8985@yahoo.co.uk


Wednesday, 21 December 2011

more beautiful more happier~~a beautiful life


Bismillah..
Alhamdulillah…Segala Puji Bagi Allah , Tuhan Semesta Alam..

Baru-baru ni berkesempatan menghadirkan diri ke walimatulurus pasangan pengantin baru , kakak kepada client saya Hada..mmg happening betul majlis perkahwinan ni,, seronok tengok orang kawen..hehe saya bila plak kan??kekeke..insyaallah ada jodoh tak kemana-mana kan..tahun depan kot, insyaallah ;)

Sesampai je tercari2 mana hada ni..after jumpe dia mmg Nampak different, suka tgk hada semakin cantik.,manis nye senyuman dia,penuh keyakinan ;),
Alhamdulillah happy bila tgk kaum sendiri sihat, cantik , bergaya dengan penuh kepuasan dan keyakinan..hada u look MORE beautiful, with premium beautiful.. :D

   Bergambar di singgah sana indah pengantin ni..tgk pengantin xde pe lagi amik peluang..kiki ;)
sweet nyee pelamin..cantik,terpegun tengok ..
                
gambar dengan 2 budak comel..yg slalu menceriakan suasana...anjang love dd ;)

huhu..tengok i jalan kat carpet merah uuuu.. hhehe :D

menu yg sungguh menyelerakan ; udang masak lemak, sayur campur , ayam goreng, cendol, kambing bakar golek pun ada tau ..tapi xsempat nak rasa.. huhu
menikmati sungguh nie...nyum nyummmmm

posing solo... ;)
dd pun nak posing gak..jump dd jump :D

more beautiful, more confident, more health..we wear pb..
dapatkan 3K dengan PB
KESIHATAN, KECANTIKAN & KEYAKINAN..
kami sudah..anda sudaah?? :)

me & hada.. 
we love premium beautiful..make us beautiful 

Hada yang semakin cantik, senyuman manis penuh keyakinan ..
hada u look MORE beautiful, premium beautiful.. :D

before & after
before: ni masa after 1st time fitting kan pb kat hada, Nampak kan hasil serta merta..kemas pakai di badan
after: ni selepas 3 weeks hada pakai Nampak kan beza dr sebelum tu, nmpk semakin mengecil.. penangan PB :D

insyaallah pemakaian pb secara konsisten 8 jam sehari hada akan dapaT bentuk idaman setiap wanita..
impian setiap wanita.. KURUS, CANTIK & SIHAT


nantikan ye kwn2..to be continued…jeng jeng jeng..hihihi ;)

nak tips KURUS, CANTIK & SIHAT..call or email saya 
yea ..FOC
cmasyaz_8985@yahoo.co.uk

012-637 4069



Thursday, 15 December 2011

Ke Arah Mencapai Matlamat & Impian 2012 - seminar sm/ssm 2011


Alhamdulillah...10/12/2011 berlangsung seminar SM/SSM 2011 di Eastin Hotel anjuran CDM Hanis Haizi ..mmg SUBERB BEST Seminar ni..lebih dari 300 usahawan yg attend seminar ni dari seluruh negeri di Malaysia dalam satu group yang sama stokis B32, HEBAT kan??MMG SGT HEBAT...SPEAKER2 Yang bagi talk mmg HEBAT2 antaranya CDM Razali Zain, CDM Hanis Haizi, CDM Salha Zain, CDM Maisarah, DDM Sha Khalid..Mmg tak rasa mengantuk langsung..BULAT je mata sepanjang Seminar berlangsung sebab tak nak ketinggalan ambil ILMU dari pemimpin hebat yang dah berjaya mencapai impian mereka FINANCIAL FREEDOM, Income confirm 5 angka  $$$,$$$.$$ ke atas...KERETA IDAMAN PERCUMA,  MELANCONG PERCUMA,SIMPANAN PULUHAN, RATUSAN RIBU DAN HAMPIR JUTAAN ..Wowieeee BESTKAN?? Semua orang nak kan termasuk saya..!!! Sgt bersyukur dijodohkan dengan pemimpin2, kumpulan HEBAT ni,,,, ILMU dari SEMINAR inilah yang akan saya gunakan untuk mencapai IMPIAN !!!
MAKE MY DREAM BECOME REALITY!!!


Coretan sepanjang SEMINAR ni..BEST SGT SGT BEST!!! :D


     hehehe...sempat berposing sebelum seminar bermula..  ;)
                 



Merealisasikan Matlamat & Impian 2012!!


Seminar SM/SSM 2011

Inilah barisan PEMIMPIN HEBAT yang memberi, berkongsi ILMU Kejayaan mereka kepada Rakan Kongsi, bertuah sungguh kami berada di bawah pimpinan PEMIMPIN2 HEBAT ni..muda lagi dah berjaya..KAGUM!

waahhhh ramainyee..penuh dewan seminar dengan kehadiran usahawan-usahawan dari semenanjung...pihak hotel pun terkejut sebab belum pernah seminar kat eastin hotel seramai ni..huhuhu

Pengenalan dimulakan dengan TAKWIM syarikat dan kumpulan oleh CDM Razali Zain..CDM  Lelaki  yang HEBAT dlm group CDM Hanis Haizi dan beliau adalah suami kepada CDM Hanis Haizi..Husband n Wife buat bizness...gabungan HEBAT!!
 Bekas IT Engineer...now 100% commit in this bizness!!!
MY SUPERB GREAT MENTOR...CDM SALHA ZAIN..  CDM Salha ni buat biznes xsampai setahun dah pakai BMW 3 Series..BEST KAN!! IMPIAN BELIAU Menjadi REALITY Dalam masa 1-2 Tahun aje dlm biznes ni..Asal dari seorang SURI RUMAH BIASA yang buat biznes kecil2an jual kuih, brooch,, SEKARANG DAH BUKTIKAN KEJAYAAN YANG DIA KECAPI DALAM BIZNES NI ..360 DARJAH BERTUKAR DARI SEORANG BIASA KEPADA IDOL RAMAI...CELEBRITY YOUUUUU.... ;)


take note!!!


 Breakfast timeee....sedapnyeee... :)
muka puas hati..kenyang breakfast...xsabar nak ambil ILMU lagi dari PEMIMPIN2 HEBAT ..


Perkongsian ILMU di teruskan oleh CDM Maisarah..CDM Maisarah ni bekas engineer di Perbadanan Putrajaya , sekarang dah BERHENTI untuk focus dalam biznes dan keluarga..mmg BEST!!! 


lunch dessert..nyummmyyyy..deliscioussssshhhh :D


ILMU dari DDM Sha Khalid, DDM Sha is one of the GREAT MENTOR dalam group CDM Hanis Haizi ...Buat bizness ni secara part time, still working as software engineer and success in this bizness..ibu kepada 2 org anak..
KELUARGA, KERJA, PERNIAGAAN SEIRING ..WOW..HEBAT!!!



Perkongsian SEMANGAT bersama CDM Haniz Haizi, our SUPERB GREAT MENTOR dalam biznes ni..Bermula dari seorang suri rumah yang tiada pendapatan, but NOW CURRENT INCOME CDM HANIS HAIZI =RM220,000.00/MONTHLY....WOW SUPEB !! INCOME CEO COMPANY PUN TAK MACAM NI RASANYA!!!
HEBAT SUNGGUH!!MMG SGT2 BERSEMANGAT!!!






with my sister salleha , also my mentor, she's so great, she's the person bring me into the great biznes with great group..loveee her..yang slalu membimbing saya dalam biznes ni..a big thank you to her :)


CDM SALHA ZAIN..SUPERB MENTOR YANG SELALU MEMBIMBING RAKAN KONGSI UNTUK MENCAPAI IMPIAN SEPERTIMANA YANG BELIAU DAH MILIKI...
BUAT SAMPAI JADI!!!
PROUD TO HAVE A GREAT MENTOR LIKE U CDM SALHA  ZAIN :)




sessi berposing sakan...huhuhu


HAPPENING YOUUUU !!!!





GO!!GO!!! YESSSSSS WE CAN DO IT!!!


BIG GROUP CDM HANIS HAIZI..SGT2 BERTUAH BERADA DALAM GROUP HEBAT INI!!!
ALHAMDULILLAH ..SYUKUR!!!



" JIKA ANDA BERHASRAT UNTUK BERJAYA, JANGAN HANYA MEMANDANG KE TANGGA TETAPI BELAJARLAH UNTUK MENAIKI TANGGA TERSEBUT"



SETINGGI-TINGGI TAHNIAH BUAT CDM HANIS HAIZI & CDM RAZALI ZAIN ATAS KEJAAYAN SEMINAR SM/SSM 2011 , SEMINAR HEBAT BERSAMA PEMIMPIN HEBAT DAN KUMPULAN HEBAT!!!TAHNIAH!!!



NAK BERJAYA KENA BERUBAH...MULAKAN PERUBAHAN SEKARANG!! 


012-6374069

Tuesday, 13 December 2011

Our Love Song...

We listen, we sing, we feel together…with LOVE…

~the sweet memories~


Ombak Rindu~~~


Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku



p.s:  i love him...xoxo



Sunday, 11 December 2011

Kurus & Sihat dengan NURICH LACTO-LITE

Apa itu LACTOLITE???


>   Lactolite ini merupakan minuman Serbuk Yogurt Kultur Hidup dan Inulin yang menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin bagi menjamin kesihatan sistem penghadaman (gastrousus) dan  badan kita.

>  Ia adalah sinbiotik yang menggabungkan kedua dua probiotik dan prebiotik, justeru meningkatkan lagi keberkesanan probiotik.

>   Kandungan Lactolite TIDAK mengandungi sebarang herba atau bahan kimia yang bersifat laksatif (julap) yakni sama sekali TIDAK AKAN menyebabkan kekejangan perut mahupun cirit-birit.

Lactolite packaging...


Kultur hidup terdiri daripada bakteria baik yang berfungsi untuk membantu pencernaan, meningkatkan pergerakan usus dan kesihatan sistem penghadaman dan menggalakkan pertumbuhan Bifidobacteria.

Inulin (sejenis fiber) pula membantu pertumbuhan bakteria baik dalam sistem penghadaman.

Kedua-dua kultur hidup dan inulin digunakan bersama untuk menyeimbangkan flora usus dan menggalakkan kesihatan sistem pencernaan.



Bagaimana NURICH LACTO -LITE dapat membantu anda?

1.          Menyingkirkan toksin badan
2.          Menggalakkan metabolisme untuk mengurangkan beban
             badan.
3.          Mengurangkan beban badan
4.          Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
5.          Membantu dalam penghadaman
6.          Membantu melegakan sembelit
7.          Membantu Sintesis vitamin
8.          Dipercayai bahawa pengguna yang menggunakan produk
             ni mengatakan Lacto lite juga  membantu dalam 
             menghasilkan susu badan = MILK BOOSTER.


UNIK Lacolite ini...apa Keunikan lactolite

1.     Tahan terhadap asid perut & garam hempedu.
2.     Keupayaan hidup & mengekalkan aktiviti walaupun ketika 
     disimpan.
3.    Kebolehan melekat pada sel usus dengan baik.
4.     Diiktiraf oleh FDA sebagai Generally Recognized as Safe


Untuk siapa Lactolite ni???


Lactolite ini sesuai untuk semua golongan, lebih-lebih lagi golongan…..

1.   ~    Obesiti (Berat Badan Berlebihan)
2.   ~    Sembelit
3.   ~   Kandungan Toksin Dalam Badan Tinggi
4.   ~   Perut Buncit
5.   ~  Menjaga Kecantikan Badan


Jadi anda tergolong dalam kategori mana???? Kategori mana pun ANDA tergolong LACTOLITE minuman yang baik untuk USUS anda..




Ada yang tanya HALAL  KE?? 
Jangan risau produk Lactolite ini DIJAMIN HALAL! Minum TANPA was2^^

HALAL ni...dijamin!!



Nak tahu apa RASA nya Lactolite ini…??

^^  Rasa LACTOLITE ni seperti air yogurt vanila dan tawar sikit…

TAPI kalo nak sedap lagi..bleh minum bersama YOGURT BLISS..sedapnyeeeee


bliss minuman yogurt, nyum2...sedapppp


Lihat HASIL nyeee... kurus, sihat dan cantik :)


WOW... PB + lactolite = slim , health, wealth ^^


Apa Tunggu lagi???jangan tunggu dahhh...,

 CEGAH sebelum RAWAT..!!!


DAPATKAN LACTOLITE SEGERA DI PASARAN!!!
 CALL OR SMS 012-6374069 (SIMAA)

















Sunday, 6 November 2011

APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL?

Premium Beautiful...APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL???

Jom saya share tentang PREMIUM BEAUTIFUL…Ramai wanita yang hendak KURUS, CANTIK, SIHAT, MENAWAN luaran dan dalaman tapi tak tahu cara terbaik yang menjimatkan dan selamat, dengan PREMIUM BEAUTIFUL menjimatkan lagi selamat^^gunakan tanpa was-was!!! ;)


“Premium Beautiful” merupakan pakaian dalam wanita yang terdiri daripada coli panjang, bengkung pinggang dan seluar dalam panjang. Set ini juga digunakan untuk membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.

full set KORSET PREMIUM BEAUTIFUL...

Teknologi pembuatan “Premium Beautiful” amat mengagumkan kerana gabungan pakar-pakar perubatan Jerman, Jepun, China dan USA. Mereka telah menghasilkan fabrik yang berteknologi tinggi dan canggih yang dipanggil Akwatek dan Akwadyne. Ianya juga telah ditenun sulam bersama-sama Sinar Infra Merah Jarak Jauh atau “Far Infra Red” (F.I.R).

Keistimewaan F.I.R (Far Infrared Rays)

1.     Memperbetulkan aliran darah dalam tubuh.
2.     Meningkatkan kadar metabolisma.
3.     Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan.
4.     Mengelakkan pertumbuhan bakteria.
5.     Mengeluarkan peluh asid.
6.     Menggalakkan tumbesaran lebih teratur.
7.     Mengekalkan kesegaran badan.
8.     Mengurangkan kandungan asid dalam darah.
9.     Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan @ tempat yang sakit.
10. Tidur lebih selesa dan nyenyak.
11. Menghilangkan bau badan.
12. Menghilangkan kulat dan fungus.
13. Membersihkan udara dalam badan.
14. Mengekalkan kepanasan suhu badan.
15. Menghalang pembiakan sel kanser dalam badan.
16. Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik.

DAN PELBAGAI LAGI KELEBIHAN, KEISTIMEWAANNYA…



 PREMIUM BEAUTIFUL terdiri daripada ;-

COLI PANJANG/LONG BRA





1.      Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak ke atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.
2.      Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.
3.      Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.
4.      2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
5.      Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang, turut mengatasi masalah badan besar.
6.      Rekaan U pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.
7.      Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
8.      Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai



BENGKUNG / WAIST NIPPER

 



1.      Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.
2.      Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, mempergiatkan pengagihan lemak ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.
3.      Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.
4.      Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
5.      Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
6.      Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.


SELUAR PANJANG/LONG GIRDLE





1.      32 keping jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.
2.      Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempersona dan meninggikan pinggul.
3.      Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
4.      Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempersona.
5.      Mampatan yang tetap keatas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut buncit.
6.      Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada persekitaran peha, membentuk kontur peha yang menarik.
7.      Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.
8.      Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.
9.      Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.


Testimoni pemakai KORSET MIRACLE 
PREMIUM BEAUTIFUL 






Produk HEBAT, 


BERKUALITI TINGGI 


DENGAN JAMINAN SEUMUR HIDUP!!!


HURRY!! Dapatkan set PREMIUM BEAUTIFUL anda sekarang wahai wanita-wanita..CANTIK LUARAN & DALAMAN dengan PREMIUM BEAUTIFUL!!!


Call or SMS SIMAA now for ur 

MIRACLE PB

:)


012-6374069

Email: cmasyaz_8985@yahoo.co.uk