Wednesday, 21 December 2011

more beautiful more happier~~a beautiful life


Bismillah..
Alhamdulillah…Segala Puji Bagi Allah , Tuhan Semesta Alam..

Baru-baru ni berkesempatan menghadirkan diri ke walimatulurus pasangan pengantin baru , kakak kepada client saya Hada..mmg happening betul majlis perkahwinan ni,, seronok tengok orang kawen..hehe saya bila plak kan??kekeke..insyaallah ada jodoh tak kemana-mana kan..tahun depan kot, insyaallah ;)

Sesampai je tercari2 mana hada ni..after jumpe dia mmg Nampak different, suka tgk hada semakin cantik.,manis nye senyuman dia,penuh keyakinan ;),
Alhamdulillah happy bila tgk kaum sendiri sihat, cantik , bergaya dengan penuh kepuasan dan keyakinan..hada u look MORE beautiful, with premium beautiful.. :D

   Bergambar di singgah sana indah pengantin ni..tgk pengantin xde pe lagi amik peluang..kiki ;)
sweet nyee pelamin..cantik,terpegun tengok ..
                
gambar dengan 2 budak comel..yg slalu menceriakan suasana...anjang love dd ;)

huhu..tengok i jalan kat carpet merah uuuu.. hhehe :D

menu yg sungguh menyelerakan ; udang masak lemak, sayur campur , ayam goreng, cendol, kambing bakar golek pun ada tau ..tapi xsempat nak rasa.. huhu
menikmati sungguh nie...nyum nyummmmm

posing solo... ;)
dd pun nak posing gak..jump dd jump :D

more beautiful, more confident, more health..we wear pb..
dapatkan 3K dengan PB
KESIHATAN, KECANTIKAN & KEYAKINAN..
kami sudah..anda sudaah?? :)

me & hada.. 
we love premium beautiful..make us beautiful 

Hada yang semakin cantik, senyuman manis penuh keyakinan ..
hada u look MORE beautiful, premium beautiful.. :D

before & after
before: ni masa after 1st time fitting kan pb kat hada, Nampak kan hasil serta merta..kemas pakai di badan
after: ni selepas 3 weeks hada pakai Nampak kan beza dr sebelum tu, nmpk semakin mengecil.. penangan PB :D

insyaallah pemakaian pb secara konsisten 8 jam sehari hada akan dapaT bentuk idaman setiap wanita..
impian setiap wanita.. KURUS, CANTIK & SIHAT


nantikan ye kwn2..to be continued…jeng jeng jeng..hihihi ;)

nak tips KURUS, CANTIK & SIHAT..call or email saya 
yea ..FOC
cmasyaz_8985@yahoo.co.uk

012-637 4069



No comments:

Post a Comment