Thursday, 18 October 2012

Premium Beautiful : Healing Crisis

Assalammualaikum

Hye my all beautiful readers!! :)

Entry kali ni nak share tentang “healing crisis” atau tanda tanda yang akan dialami di peringkat awal pemakaian Premium Beautiful..

Selalunya di awal pemakaian Premium Beautiful, uolss mungkin akan mengalami 'healing crisis'- proses ini berlaku kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku... Ianya mungkin juga tidak berlaku - bergantung kepada tahap kesihatan badan uolss.. Berita baiknya ia selalunya berakhir dalam masa 1-2 hari .. Jangan risau jika uolss mengalaminya- sebab ianya adalah positif kerana ia petanda penyakit uolss dikeluarkan dari dalam badan dan akhirnya di lenyapkan terus dari badan ..Bestkan badan sihat, lebih cantik, lebih ringan.. Better di keluarkan dari dalam badan dari simpan kan? .. bak kata pepatah “mencegah lebih baik daripada mengubati”


Symtom-symtom yang normal berlaku:


1.  Sakit kepala - bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain. Pastikan uolss minum cukup air.



2.  Sakit tulang belakang - bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan tulang belakang


3. Terkentut dan sendawa - bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin. Angin banyak di dalam badan bermakna badan uolss berasid.

4.  Badan rasa sedikit sakit - bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut

5. Payudara terasa sengal-sengal - memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja.

6.  Berat badan turun - menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian.



7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu - terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. teruskan pemakaian untuk mengeluarkan toksid berasid. 
solution : biler gatal2 tue, jangan SESEKALI garu kulit kiter tue, sebab kuman yang berada pada kuku kiter akan terukkan lagi keadaan kulit kiter yang dah muler gatal tue. So, aper yang you all perlu buat ialah kena mandi biler dah naik gatal-gatal tue, Maser mandi, you all kena guner SCRUB mandian untuk scrub badan you all, especially kat area kulit gatal tue ye ;)



Premium Beautiful - 70% untuk kesihatan & 30% untuk kecantikan = 100% keyakinan

for FREE trial & FREE consultation boleh hubungi simaa ye… selamatkan “Asset” kiter..Mencegah lebih baik dari Mengubati kan.....


SIHAT + CANTIK + YAKIN+SELAMAT dengan PREMIUM BEAUTIFUL 


HUBUNGI
SIMAA 
012-6374069

Thursday, 11 October 2012

Premium Beautiful : Penyahtoksin atau Detoksifikasi

Salam my all beautiful readers.. J

Cerita tentang detoksifikasi atau penyahtoksin...Premium beautiful bole tarik toksin dari badan??? Biar betul?? Betul..memang betul… u olls nak tahu camne.. sila baca artikel ni ye..credit to my great leader CDM Salha Zain for this real testimonial…

Sepanjang Salha buat bisnes Premium Beautiful (PB) ni, ramai jugak clients yang pada mulanya meragui, betul ker PB ni bagus, boleh buat itu ini. Tapi Salha rasa, kalau cakap pun u ols mesti still ada doubt kan? So, biarlah bukti yang berkata-kata.

Harini Salha nak provekan, how magic this PB corset ni! Ok, u ols boleh lihat sendiri, bila kita basuh baju dalam yg biasa-biasa kita pakai, boleh ker dia tarik toxic dari badan kita sampai bila kita basuh, kita nampak air yg kita basuh tu jadi keruh/hitam legam? Premium Beautiful corset BOLEH!
Sebenarnya PB ni mmg dah terbukti, pakai bukan utk kecantikan tapi adalah untuk kesihatan jugak. FIR yg ada dalam PB ni boleh tarik peluh asid, keluarkan toksik dari badan. Sbb tu PB ni kita panggil Magic Bra! SUPERBRAND, Highest in Quality and Highest in Demand.
So, tanpa buang masa lagi, silalah scroll ke bawah and lihatlah sendiri bukti.


Ok ni mula-mula gambar set Premium Beautiful corset (PB) yang telah direndam didalam PB Wash. Air kelihatan gelap.



Yang ni pulak, air yang Salha ceduk just nak tunjuk yang air gelap tadi bukan sebab ada PB yang berwarna hitam, tetapi adalah toxic yg telah keluar ke dalam air.


Tengok betapa banyaknya toxic yg dah keluar!!! Sampai air yg jernih pon boleh jadi hitam!



Ok lepas dah keluarkan air PB wash tadi, Salha bilas dan jemur. Nampak tak air jernih yang menitik tu, setelah dibilas. Toxic dah hilang, lepas kering boleh pakai balik PB ni!


**** air jernih yang keluar ni bukti air basuhan hitam tadi BUKAN air luntur warna fabrik tapi  adalah toksin.. kalau warna fabrik luntur warna bukan turun air jernih tapi air berwarna .. 

Sekian... oppsss belum abis lagi...

so sekarang dah tau kann.. Premium Beautiful produk berkualiti yang ada fungsi  Penyahtoksin atau Detoksifikasi.. 

lagi info bagaimana penyahtoksin atau detoksifikasi boleh berlaku...
_________________________________________________________________
Premium Beautiful mengandungi sinar infra merah (FIR). Macam mana FIR bole ada dalam set corset Premium Beautiful?

Tourmaline (sejenis crystal yang menghasilkan FIR) >heated to 1600 degrees centigrade (FIR terhasil) >
**** info lanjut tentang batu tourmaline bole klik link ni  http://simaaroslan.blogspot.com/2012/06/premium-beautiful-batu-permata.html

Bio ceramic cooling down >griund (dipecahkan) into macro particles in nano scale (sangat kecil - saiz 0.03 micro nano)disulam ke dalam serat fabrik Akwatek & Akwadyne terhasillah Premium Beautiful
**** info lanjut tentang akwatek & akwadyne bole klik link ni http://simaaroslan.blogspot.com/search/label/akwatek%20akwadyne

p/s : Bio ceramic particles are in nano scale, so sangat kecil dan tidak boleh dilihat dengan mata kasar. It can stay inside the fiber no matter how thin it is.

So, FIR menghasilkan haba:

Haba -> suhu badan suam -> pembuluh darah mengembang -> oksigen yang diangkut dalam darah -> pengaliran darah dan oksigen keseluruh badan lancar -> badan nyahtoksin hasilnya = toksin keluar melalui perkumuhan dan peluh...> (toksin dalam badan ditarik dgn pemakaian PB dan dikeluarkan melalui basuhan fabrik PB) 

Apabila toksin keluar melalui peluh, buktinya boleh dilihat melalui air basuhan  Premium Beautiful ..yang basuh PB mesti tau kannn :)
_________________________________________________________________

tampil  sihat -  cantik - yakin! 



thanks ..xoxo 


simaa
012-6374069


Monday, 6 August 2012

Premium Beautiful Next Top Model Contest 2012


Wowwwwieee... this is the biggest news ever!!!! great offer for you beautiful ladies and gentlement. sila click video ni dulu.....dengar explanation from our great mentor salha zain




macam mana? menarik kan?...so pada uols yang memang suka sangat untuk berphotoshoot ni lah peluang nye...dan untuk uols yang agak malu-malu untuk bergambar tu jangan risau...sebab once uols dapat sentuhan dari photographer terkenal seperti annaseaskey 
ni sure uols akan terus jadi photogenik gitu ;)


HOW TO WIN THE CONTEST :


1) Open to EVERYBODY yang berumur 18 tahun ke atas. 

2) Just Share about Premium Beautiful to your friends and family and set as many Free Trial Fitting Session with me and my team.

3) Winner will be those who get 10 Premium Beautiful SOLD!

4) Closing Date: 31 August 2012


uols boleh tengok antara gambar-gambar menarik  hasil sentuhan annaseaskey and u can click the link yang ada di sini..i sendiri tengok rasa macam nak pengsan...subhanallah...cantik sangat semua nye!!! 















and....


 my mentor salha zain...
hasil sentuhan AnnasEaskey Photography 

So don't wait ok beautiful readers.... Talk about Premium Beautiful to your friends and family and then set an appointment with us and we will accommodate any questions or free fittings for them. 
It's that EASY! 

start to LIKE, SHARE and RE-POST this entry NOW!!!
RECOMMEND US to YOUR friends.


contact me now

simaa roslan 

012-6374069 / 29BC90EC


you can also contact my business partners


anis roslan 
010-269 6501

nor azura
019-265 7080

nor izan
012-975 8077




Monday, 30 July 2012

Life is ....


Life is an opportunity, benefit from it.
Life is beauty, admire it. 
Life is a dream, realize it. 
Life is a challenge, meet it. 
Life is a duty, complete it. 
Life is a game, play it. 
Life is a promise, fulfill it. 
Life is sorrow, overcome it. 
Life is a song, sing it. 
Life is a struggle, accept it. 
Life is a tragedy, confront it. 
Life is an adventure, dare it. 
Life is luck, make it. 
Life is too precious, do not destroy it. 
Life is life, fight for it.” 
― Mother Teresa


Appreciate our life..a beautiful gift from ALLAH swt...

p/s: i love my life....thank you Allah :)


Love,
Simaa

Wednesday, 4 July 2012

Premium Beautiful ~ Pembentukan Badan Serta Merta (Instant Result)

Wowwwwwww  memang miracle Premium Beautiful !!!
sarung je Premium Beautiful corset kat badan terus dapat lihat hasilnya..sangat berbeza kannn…. :)


* Perut nampak Flat jer kan..Tiada Membonjol & Tiada Lagi  Kelihatan Lemak Berlebihan 

* Instant body shape

 * Firmer & Push Up breast

' kemas dan terbentuk ~ cantik menawan '

Ni nak  puasa & raya  tak lagi...mesti nak nampak cantik & vouge masa hari raya nanti kan?? mesti nak makan banyak makanan  sedap-sedap kannn ?? 

Don't Worry..Premium Beautiful sangat membantu !!!

PREMIUM BEAUTIFUL is THE BEST EFFECTIVE WAY  for you to get the PERFECT bodyshape..!!

* TANPA PIL

* TANPA SUNTIKAN

* TANPA DIET 

* TANPA SENAMAN

* TANPA PERLU BERLAPAR

* TANPA PEMEDAHAN

nak tahu lagi rahsia miracle PREMIUM BEAUTIFUL???

CALL ME NOW..SPECIAL PROMO RAYA MENANTI ANDA..!!!



Simaa Roslan
012 637 4069






Sunday, 17 June 2012

Premium Beautiful ~ Madagascar 3 : Europe's Most Wanted !!! ;D


Madagascar3 show time...!!! ;D



Weeeehuuu..I'm so enjoy watching Madagascar 3 in 3D .suka suka sukaa....best!!! All characters best.. especially character sonya the bear and king Julian ..so funny , sweet sgt..hahahahahaa...!!!!


Layan abissss....best best best...!!!rasa nak tgk lagi skaliiii... Jommm b hehehee ;D


Alex The Lion & Gia The Jaguar ;)


pose with spec 3D ..Hehehe


my handsome man .. ;D


Hehehe..sempat lagii~ ;)


U olls yang belum menonton Madagascar 3 pergila menonton yeeee...memang Bestttt ~!!!! :D






 




Wednesday, 13 June 2012

Premium Beautiful ~ Batu PERMATA Tourmaline dalam Premium Beautiful

Assalammualaikum
hi , good day all beautiful readers ;)

Tahukah anda ada pakaian dalam yang diselaputi batu permata , batu BERLIAN yang bernama TOURMALINE..wowwww memang ada iaitu PREMIUM BEAUTIFUL~ U olls yang pakai PREMIUM BEAUTIFUL memang bertuah sebab badan u olls diselaputi berlian~

Jom kita ambil ILMU tentang BATU PERMATA TOURMALINE nieeeeee~~

TOURMALINE adalah sejenis galian silikat yang membentuk kristal cantik dan berwarna-warni. Cantik sangat batu nii~!!!
Tourmaline ni terdapat pelbagai warna antaranya berwarna merah, hijau, merah jambu, biru dan lain-lain. Tourmaline bersifat semulajadi dan istimewanya ia adalah kerana punya khasiat terhadap tubuh.

Tourmaline ni sebenarnya BERLIAN yang merupakan sejenis batu kristal yang berwarna putih. Ia menjadi BEGITU BERHARGA adalah disebabkan kebolehan pemasaran syarikat galian berlian dan jumlah insurans yang dibayar ka atasnya. Nilai dan keunggulannya tidak sama dengan mana-mana batu kristal yang lain. Bernilai sungguh batu permata Tourmaline ni~



Sekiranya Tourmaline dikenakan tekanan atau haba atau terdedah kepada tenaga lain, ia akan mengeluarkan fungsi perlindungan seperti gelombang elektromegnatik, menjana cas elektirk statik, memancarkan ion negatif dan sinar inframerah jauh (FIR)

Batu permata tourmaline terbukti secara saintifik membantu badan secara semulajadi menyembuhkan penyakit.

Tiga sifat batu permata Tourmaline yang membantu proses penyembuhan penyakit:

1. Tourmaline adalah punca “Far Infra Red (FIR)” secara semulajadi. Sifat ini akan memecahkan molekul air supaya lebih halus dan menyebabkan air lebih mudah diserap ke dalam sel badan. Ini akan menyebabkan badan cukup air dan mencepatkan proses penyembuhan dan pembuangan toksik dari badan. Selain itu air yg diminum akan lebih sedap dan kurang bau.(sebab tu pakai Premium Beautiful ni tak rasa melekit, tak berpeluh peluh, tak berbau badan (ANTI-BAKTERIA+ANTI BAU)

2. Tourmaline juga adalah punca ion –ve secara semulajadi. Ini akan mengionkan molekul air supaya bercas –ve yang boleh mengurangkan tekanan, mengaktifkan sel-sel, melancarkan peredaran darah dan merencatkan pengoksidaan (penuaan) dan membantu badan menolak radiasi +ve dari telefon bimbit

3. Tourmaline juga berupaya menukar pH air dari asid kepada alkali pH 9. Kebanyakan air minuman ber pH 6 iaitu sedikit berasid. Apabila bersentuhan dengan batu  Tourmaline, air akan diaktifkan dan pH bertukar kepada 9. Air alkali terbukti sebagai agen anti-oksida dan juga menambah kandungan oksigen dalam darah.

Antara Kelebihan dan Kebaikan Batu Permata Tourmaline ~

* Mengaktifkan dan menghaluskan molekul air
* Menyedapkan dah membaiki rasa air
* Meningkatkan kadar Oksigen
* Menghaluskan dan membasahkan kulit
* Menyahkan Lemak
* Melancarkan saluran darah
* Mencegah pembentukan Artherosclerosis (timbunan lemak)
* Mengawal system pembekuan darah dan mempercepatkan proses pemecahan pembekuan darah (fibrinolisis)
* Meningkatkan kesihatann, kecantikan dan kekuatan
* Mempercepatkan pembaikan sel
* Meningkatkan kualiti tidur



Tourmaline Pink untuk perlindungan dan meningkatkan keseimbangan pada wanita

Tourmaline Hijau meningkatkan keseimbangan pada lelaki .. 

Premium beautiful juga bole dipakai oleh golongan lelaki (bengkung )..that why sekarang ramai lelaki yang dah pakai bengkung Premium Beautiful :)


Batu ini telah dihancurkan dan disulam tenun ke dalam pakaian dalam Premium Beautiful

Begitu berharga nilainya…kerana diriku berharga ^-^

Tidak penting bagimu mengetahui harganya penting bagimu mengetahui nilainya~
 "kerana dirimu begitu berharga..."


Simaa
012  6374069

Bb pin : 29BC90EC



Thursday, 7 June 2012

Premium Beautiful ~ BELIEVE ~


“To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also BELIEVE.





Tuesday, 5 June 2012

Premium Beautiful : Rawatan Berpantang Dengan Premium Beautiful~!!!


Baru lepas bersalin??sedang berusaha untuk kuruskan badan & dapatkan semula bentuk badan idaman suami...jom pakai Premium Beautiful !!!

Premium Beautiful digalakkan dipakai oleh wanita yg baru bersalin kerana ia membantu:

* Mengeluarkan angin & darah kotor dalam badan

* Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yg mengembang semasa mengandung.

* Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yg mengembang semasa proses bersalin.

* Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi.

* Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul2 dengan lancar.

* Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim.

* Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh.

* Menyihatkan rahim dan memberi persediaan utk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron).

* Menghilangkan stretch-mark (tanda2 hitam) akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung.





* Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 sepert param, tapel dan pilis.

* Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu.

* Membanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu.




* Merawat luka2 di dalam rahim maupun di luar.

* Menaikkan metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dgn cepat.

* Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yg menarik.

* Wanita bersalin “ceasarian”
 (kerana tidak boleh bertungku,memakai ubat dan 
sebagainya) paling digalakkan memakai premium beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.






TUKAR bengkung lama anda ke bengkung
 Premium Beautiful
~ rasai kehebatan Premium Beautiful!!!!




TESTIMONII PN NAS....







Berminat ??? untuk maklumat lanjut bole hubungi

simaa roslan
 +6012 637 4069


BB pin 29BC90EC
EMAIL : CMASYAZ_8985@YAHOO.CO.UK

Thursday, 17 May 2012

Premium Beautiful : Hantaran Perkahwinan

falling in love...


wow..sangat cantik gubahan hantaran ni..!!!!

terasa nak gubah hantaran sendiri laaa pulakk kann ;)
weee..sabar yeee simaa ... heheeee ..




more picture; credit to : http://reneemeowwedding.blogspot.com



Love,

Simaa

xoxo
 \(^__^)/