Wednesday, 28 August 2013

Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak Memang Wangi

Hi simaa nak share dengan readers semua tentang sabun marine essence @ sabun ketiak ni. rata - rata pengguna sabun marine essence @ sabun ketiak cakap yang sabun ni memang menyengat hidung...bukan menyengat sebab bau tengit tau tapi sebab WANGI tak terkata..yang dah merasa mesti faham apa yang sima story kan kat sini ...rasa segar je bila bau aromaterapi sabun marine essence ni ... 

u must feel it!!! :)


selain wangi, banyak pulak tu kelebihan sabun ni..antara kelebihan sabun ni :-


# cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.

# hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali. 

# kurangkan & membantu untuk hilangkan gatal-gatal badan 

# antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang    
   eczema

# kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan

# membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan

# melembutkan kulit

# sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap 
   kali lepas mandi dengan sabun ni.

































Nak order untuk diri sendiri, pasangan, anak-anak dan keluarga tersayang ???

seketul RM35
sekotak RM105 free postage

Nak dapatkan harga sabun marine essence@sabun ketiak murah???
Mulakan dengan jadi agen dropship atau beli secara borong..
Keuntungan boleh dapat sehingga RM5,000 ke RM7,000 sebulan...dan tunjuk ajar untuk menjadi usahawan online atau SOHONISTA akan diberikan secara PERCUMA...!!!

Hubungi simaa segera untuk extra income anda juga ;)

simaa roslan
012 6374069 (SMS/Whatsapp)




SM SSM Award Celebration 2013

Alhamdulillah , last week 24.8.13 berkesempatan hadir ke SM SSM Award 2013 meraikan kejayaan rakan-rakan kongsi yang berjaya naik pangkat dengan jualan sebanyak 20K-60K...TAHNIAH atas kejayaan kalian semuaaa!!!! :) 

Gambar- gambar kenangan sekitar majlis berlangsung...


nantikannn banyak lagi moment yang nak dikongsikan bersama...xoxo



simaa roslan

012 6374069

agent dropship

Peluang anda untuk yang nak mulakan biz , dengan modal serendah 0, anda boleh menjadi pengedar bersama kami untuk barang-barang berikut:

Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak


BB Plus Collagen 


Lactolite


Garam Buluh


Mineral coffee


Kelebihan yang anda perolehi dengan menjadi agen kami:

1)    No risk
 customer bayar CASH untuk barang kecil ( kurang dari rm200)
à customer bayar anda dapatkan stok dan pos.

2)    High Return
  à suri rumah dan student pun bole generate lebih RM 1,000 sebulan dengan hanya jual sabun, bb plus collagen je....

3)    Easy - Senang
  àtak perlu keluar rumah. Business online , marketing via FB, Instagram, Blog je…. Sesuai untuk semua orang termasuk laa orang yang sibuk …


Anda yang berminat untuk UBAH hidup anda bole SMS/Whatsapp simaa  012-6374069.  Simaa akan balas SMS/Whatsapp anda secara details bagaimana untuk menjadi agen dropship bersama kami. Terima kasih.


Simaa Roslan

 012-6374069


Anda juga boleh menghubungi mana-mana wakil agen sah kami :

Farhana - KL/Kepong/Damansara

017-9448600


Myra - KL/Selayang/Gombak

019-3386797


Afiqah - Bangi/Nilai/Seremban/N9

013-5944061


Ani - Sg Buloh

017-3580013


Nuzul - Pahang

017-945 0512


Monday, 5 August 2013

BB Plus Collagen ~ Collagen Terbaik

ALHAMDULILLAH

BBplus Collagen semakin mendapat sambutan dari orang ramai yang inginkan kulit licin, tegang  , awet muda..BBplus Collagen memang pilihan terbaik anda!


Simaa tahu ramai antara readers yang suka sangat dengan gambar-gambar testimoni sebagai pengesahan yang BBplus collagen ni memang berkesan, so simaa akan sentiasa share kan testimoni terbaru berkaitan bbplus collagen ni ye.

Testimoni dari iynas omar.
Hasil konsisten minum bbplus collagen, kulit iynas yang dulu sangat berjerawat dan berminyak dah kembali normal. So, tak perlu ragu-ragu dengan hasil kebaikan bbplus collagen ni untuk kita ye. sebab dah la rasa dia sedap, kesan memang antara 3-7 hari dah boleh nampak walaupun bukan kesan yang ketara.
Testimoni dari my dearie sister salleha roslan.
 Hasil dari amalkan minum collagen terbaik bbplus collagen. Beliau minum bbplus collagen ni since pregnant 4 bulan lagi. In shaa Allah bbplus collagen memang selamat untuk ibu-ibu hamil. Biar dari waktu hamil tu muka dah glowing sihat berseri-seri dan in sha Allah baby yang lahir pun mewarisi kulit yg sihat dan cantik.

Testimoni dari ibu my dearie biz partner ammyrra.
Terkesima tengok hasil perubahan ibu myra selepas amalkan bbplus collagen.. Dah masuk 50an pun kulit makin gebu dan licin..kata Ammyrra “ibu skrg keluar rumah dah tak makeup2 mcm selalu...confident dengan kulit skrg makin tegang, licin, lembut, halus...suka tgk ibu happy”...alhamdulillah bangga dengan myra sentiasa jadi anak yg baik yang membahagiakan ibu.

Banyak kelebihan BBplus Collagen ni..antara kelebihan BBplus Collagen ni adalah :
~ Tona kulit lebih sekata
~ Kecutkan jerawat
~ Pudarkan parut hitam jerawat dan jeragat
~ Kurangkan lingkaran gelap bawah mata
~ kulit lebih cerah dan tegang
~ Kurangkan sakit lutut dan sendi
~ Rasa anggur
~ Kesan antara 3-7hari...untuk kesan ketara perlu minum berterusan antara 3-4 kotak bbplus.
~ selamat untuk ibu hamil dan pesakit diabetes

HARGA  BBplus Collagen
Sekotak RM1xx. xx

Beli 3 PERCUMA 1
Dapat lebih , jimat lebih dan PERCUMA postage.

Untung nya bila beli 3+1 promo ni sebab dah la dapat FREE sekotak bbplus, lepas tu dapat lagi PERCUMA postage.

 Anda yang nak  jadi agent/dropship jana pendapatan dengan BBplus pun boleh.


simaa roslan
012-6374069

TLC in New York Based Magazine 'Worthy'

ALHAMDULILLAH
Good day all my beautiful readers :)


TLC via Salha Zain has become successful entrepreneurs and was selected by international media to become a magazine cover by a leading online magazine of the magazine "Worthy Magazine" from New York, USA.. Congratulation to our Top Leader Circle Salha Zain for her achievement brings TLC to international market!


Let’s check it out this new york based magazine. Featuring my great mentor Salha Zain from Malaysia as cover story...We so proud of u my dearest mentor Salha Zain ! Truly an inspiration to all of us!


yes she's so pretty and always stay humble..


For full stories check out 



Be part of TLC family to increase your income, add values to yourself ,family and others, and let’s contribute to society.

 Simaa 012-6374069