Sunday, 27 October 2013

Testimoni Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak

ALHAMDULILLAH

Hi lovelies, simaa nak share dengan readers semua some of testimonial dari client tentang  SABUN MARINE ESSENCE @ sabun ketiak ni. Ramai client cakap sabun ni memang sangat WANGI...rasa segar je bila mandi dengan sabun marine essence @ sabun ketiak ni.. bau aromaterapi sabun marine essence ni pun boleh menghilangkan stress tau ;)

Antara testimonial client SABUN MARINE ESSENCE@sabun ketiak ....











selain wangi, banyak lagi tu kegunaan dan kelebihan SABUN MARINE ESSENCE@sabun ketiak ni...antaranya :

* cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.

* hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.

* kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatak-gatal dan ruam badan

* antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema dan lain-lain masalah/penyakit kulit

* kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan

* membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan

* melembutkan , mencerahkan dan melembabkan kulit


* sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni.


To all lovelies yang nak dapatkan SABUN MARINE ESSENCE dan yang berminat untuk mulakan biznes sendiri dengan sabun marine essence @ sabun ketiak ni bole hubungi simaa yee... in sha ALLAH simaa bersedia untuk membantu anda... :)


sekiannnnnnn, xoxo... with love - Simaa Roslan

012-6374069 (whatsapp, sms)

No comments:

Post a Comment