Tuesday, 30 September 2014

Marine Essence Special OFFER!!!

Hi all dearie,

Sempena bulan Oktober yang istimewa ni Simaa ada buat SPECIAL OFFER untuk pembeli bertuah rangkaian produk marine essence. Caranya mudah sahaja cuma hubungi simaa untuk pesanan dan dapatkan hadiah percuma anda beserta penghantaran secara percuma (lokasi semenanjung Malaysia sahaja). 



Kelebihan produk Marine Essence:

====================================
FUNGSI & KEBERKESANAN SABUN BAR & BODYWASH
====================================

hilangkan hitam celah badan
hilang bau badan
hilangkan jerawat
kulit lebih lembap & tidak berminyak
hilangkan gatal kulit & kulit sensitif serta penyakit kulit
hilangkan penyakit eczema
melembutkan dan mencerahkan kulit muka & seluruh badan
kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali
kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatak-gatal dan ruam badan
membantu menaikkan aura dan seri muka
memberi kesegaran dan rasa energetic sentiasa


=========================
FUNGSI & KEBERKESANAN SHAMPOO
=========================

Jerawat kepala dah kecut
Masalah kulit kepala tiada lagi
Rambut tak gugur dah
Kelemumur tak de lagi
Luruskan rambut
Rambut kekal wangi seharian
Rawat rambut anda


====================
SIAPA YANG BOLEH GUNA???
====================
~ bayi
~ kanak kanak
~ ibu mengandung
~ seisi keluarga
~ semua orang pun boleh guna


FUNGSI & KEBERKESANAN BODYWASH & SABUN BAR ADALAH SAMA.100 % BAHAN BAHAN PEMBUATAN SAMA DARIPADA PRODUK MARINE ESSENCE

- Halal
- Mendapat pengesahan KKM
- 100 % bahan semula jadi ( tiada bahan kimia )

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.


Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.

Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

==================
TESTIMONI - TESTIMONI
==================








==============================================
INGIN MEMILIKI PRODUK MARINE ESSENCE
==============================================

Keterangan lanjut , sms / whatsapp kod ---> MARINE hantar ke

012-6374069


Wednesday, 3 September 2014

Cozuma CC Cream : Introduction

Assalammualaikum. Hi dear alls reader. 
Teruja ingin berkongsi tentang produk baru ni Eksklusif untuk kecantikan dan penjagaan kulit muka especially kita wanita. (Kerana diri Kita begitu berharga :)

-COZUMA CC CREAM-


COZUMA CC CREAM dengan packaging Eksklusif dan fungsi yang sangat berkesan dan memuaskan.. Simaa sendiri sudah menggunakan COZUMA CC CREAM ni memang sangat PUAS HATI !!! 
Guarantee uolls yang guna pun pasti puas hati. In sha Allah :)

Pengalaman Simaa sendiri pakai COZUMA CC CREAM ni memang mengujakannn.... :)

- sekata pada kulit 
- tidak melekit
- tidak berminyak 
- lembut dan nyaman pada kulit 
-  kulit muka lebih cerah
- sembunyikan cela pada kulit muka
- tahan lama pada kulit tanpa rasa melekit 

Wowww memang sangat best , PUAS HATI  pakai cc cream ni!!!! 

Uolls sendiri bole Rasai KEAJAIBAN dan KEHEBATAN
COZUMA CC CREAM ni!!! 

Antara Fungsi & Keberkesanan COZUMA CC CREAM  ni :- 

#perlindungan uv yang optima

#wajah berseri 

#anti-radang & anti-oksidan

#pelembapan & penghidratan yg berpanjangan 

#kulit cerah bersinar

#kulit wajah lebih halus 

#mengurangkan kedutan & garis halus

#kawalan kulit berminyak 

#bedak solekan & pembetulan kulit asas 

#menyembunyikan cela , bertindak sebagai concealer , tutup cela kat muka sambil merawat kulit, 

BEST Kannnnn  :) 


So uolls yang nak Pre-order COZUMA CC CREAM ni bole hubungi Simaa yea :)

HARGA ISTIMEWA
PROMOSI SEMPENA PENGENALAN 

untuk anda bole whatsapp/sms/call 


Regards & Love,
Simaa Roslan 

Friday, 21 March 2014

SM SSM AWARDS 2014

Alhamdulillah 


Syukur masih diberi kesempatan dari yang Maha Esa untuk sama-sama berkongsi kisah kejayaan usahawan TLC di sm ssm award baru-baru ini....Nikmatnya bila kejayaan di kongsi bersama, jika tahun sebelum ini simaa naik stage untuk sm ssm awards alhamdulillah tahun ini giliran rakan kongsi naik stage meraikan kejayaan mereka dalam perniagaan dengan pangkat sm ssm...Tahniah uolls!!! 

Tak semua orang berani merebut peluang yang datang tapi uoll memang HEBAT berani merebut peluang yang datang!!! Congrats to all sm ssm achiever!!! Walaupun Ada yang bermula dengan modal serendah 0 tapi u oll berjaya buktikan dengan modal insan uoll boleh berjaya capai ke tahap ini!!!! Alhamdulillah congrats from zero to hero!!!

































TLC adalah KAMI 
KAMI adalah TLC 

Ingin mencipta dan berkongsi kejayaan bersama kami TLC bole hubungi simaa. 




SM SSM SEMINAR 2014~ FOLLOW, TIRU & BUAT SAMPAI JADI

ALHAMDULILLAH


Yeayyy sukanyaa bila diri terpilih menjadi salah seorang speaker untuk sm ssm seminar oleh crown diamond project TLC..weeee walaupun perasaan gemuruh ada tapi keterujaan untuk berkongsi dapat mengatasi rasa gemuruh yang melanda diri..hehehe!!! Tahniah untuk semua speaker dan rakan kongsi yang berjaya hadir ke majlis ilmu. Ada yang datang dari jauh utara, selatan, pantai timur ... Sememangnya anda semua hebat, kaya , berjaya dunia akhirat!!! Tahniahhhh Berjaya ketepikan alasan dan BESARKAN IMPIAN !!!!  :) 


Moment-moment best sepanjang sm ssm seminar :)

masa pendaftaran

bekerjasama pakaikan patung premium beautiful 

mc pagi iynas omar memang awesome

bacaan doa dari diamond nuzul ejoy 

sama-sama berdoa mohon keberkatan..amin

sessi warming up morning!joget yehhh...

barisan speaker yang ngetop!

my turn for sharing 

learning session 

learn from experts!!

enjoy learning 

lelaki pun belajar cara ukur,
 nak berkongsi rahsia susut perut dengan premium beautiful !

turn diamond dyna salleh berkongsi kehebatan biovelocity sleep mate

real demo..live okeyyy ! 

sangat terujaaa....

masing-masing kusyukk ...

safff sempat lagi berkarok time rest..hehe nervous lepas ni turn dia sharing ;)

mc petang ana rakan kongsi yang kecil-kecil cili padi tapi semangat juang dia tinggi! 


turn saff berkongsi ...best !

turn our top mentor berkongsi ilmu bakal CDM Salleha Roslan..memang mantop!

sessi penyampaian cenderahati kepada top mentor TLC CDM Kak Salha Zain 

Penyampaian cenderahati kepada CDM Abg Al-Faath .
Terima Kasih atas sokongan, bimbingan , ilmu  mentor2 semua!!

inilah masanyaa...semua happy berposing after seminar 

koleksi adik beradik berbiz...sama2 berjaya!!

tahniah wakil biz partner dari johor 
kak ida memang hebat, mother of 6 tapi maintain awet muda!



 Top mentor TLC CDM Salha Zain.
 IKON SOHONITA Malaysia
Sentiasa membakar semangat untuk berjaya seperti beliau





WE ARE TLC .. WE LOVE TLC

INGIN MENJADI SEBAHAGIAN DARI WARGA TLC. BELAJAR DARI MENTOR YANG BERJAYA. MENAMBAH PENDAPATAN BIASA-BIASA KEPADA LUAR BIASA.

BOLE HUBUNGI SIMAA UNTUK INFO LANJUT 

012-6374069