Tuesday, 21 January 2014

Agen@Pengedar Sabun Marine Essence Diperlukan

Alhamdulillah ...



Fenomena Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak kembali lagi..Sabun Marine Essence @ Sabun ketiak yang hot n fast selling dipasaran dunia...!!!


Agen@pengedar seluruh dunia diperlukan segera!!!!
Tak menang tangan dah nak handle...bonus 500-7000 sebulan..

Free training n free coaching..
Untuk yang serius sahaja!
Bole hubungi simaa ye

SMS/Whatsapp 

Friday, 17 January 2014

Testimoni Marine Essence Body Wash

Alhamdulillah 

Semakin hari semakin tinggi permintaan orang ramai terhadap product berkualiti tinggi Marine Essence Body Wash @ Sabun cecair marine essence . Masih Ada lagi yang tak tahu apa itu marine essence body wash??? Takpe harini Simaa kongsikan dengan anda tentang marine essence body wash ni dan kebaikannya ye...

Kebaikan Marine Essence Body Wash


 
Ramuan Eksklusif 100% SEMULAJADI
 
 


Selain wangi dan menyegarkan Sabun marine essence body wash ni Sangat memberi manfaat kepada si pemakainya.. Tak percaya ??? Jom lihat testimoni pengguna Marine essence body wash :)   


 
 

 



FUNGSI & KEBERKESANAN SABUN MARINE ESSENCE BODY WASH
=====================================

✔ hilangkan hitam celah badan, celah peha, celah ketiak
✔ hilang bau badan
✔ hilangkan jerawat
✔ kulit lebih lembap & tidak berminyak
✔ hilangkan gatal kulit & kulit sensitif serta penyakit kulit
✔ hilangkan penyakit eczema
✔ cerahkan kulit muka & seluruh badan




Anda yang ingin merasai kesegaran sepanjang hari atau merawat masalah kulit yang anda, keluarga atau kenalan anda hadapi bole dapatkan Sabun marine essence body wash dengan harga berpatutan...Jimat.Mudah.Selamat.

Bagi yang ingin menjana pendapatan bulanan dari rm500-1000 bulanan dengan menjadi agen @ dropship marine essence body wash bole hubungi simaa ye...Sekiannnnn terima kasih, xoxo :)
 
 

 
Simaa Roslan





 
 

Thursday, 9 January 2014

Family trip to desaru

Alhamdulillah 
  
Penghujung tahun 2013 berkesempatan cuti-cuti Malaysia bersama family in law di desaru .. Desaru ni one of my favorite place untuk makan angin hehehe .. Jom jalan-jalan makan angin ke desaru  :) 

Journey to desaru...


Singgah sebentar di warung mama jeli recipe

Husband Cakap mee rebus Kat sini sedap.. Memang sedap .. Tapi Ada yang lagi sedap nak tahu apa tengok picture Kat bawah ni ..


Ni la makanan Paling sedapp tuu .. Pepes nyum nyum 


mama & raihana






Kami makan dulu ...bismillah :)


Sampai desaru terjah pantai .. Air Pasang  , can't swim lol 

aktiviti tanam menanam di tepi pantai .. nikmatnya angin pantai



gaya imam muda ikhwan bercerita..


breakfast sambil menikmati keindahan pantai desaru





aksi-aksi sebelum terjah water park the lotus desaru

one of the attractions kat the lotus desaru ni..coconut waterfall..best wooo!!

aktiviti menanam orang ..hahha

balik singgah lagi gerai makan 'mama jeli recipe'
untuk borong pepes mama jeli hehehe :)


yang ni sangat ekslusif bole dilihati di warung mama jeli..rumah felda zaman dulu-dulu, skg rumah felda rumah batu , dulu rumah papan je...

warung ni terletak di tepi jalan ikut jalan dalam dari desaru ke kota tinggi




next destination....holiday 2014 :)


xoxo - simaa roslan

Sunday, 5 January 2014

Petua Awet Muda Dengan BB Plus Collagen


Alhamdulillah...

Hi uoll happy new year.. Tahun baru ni mesti Ada azam dan impian baru .. Ada yang berazam nak kurus , nak cantik, nak g umrah, nak rumah besar, nak kereta mewah, nak berjaya nak kaya. Apa 2 pun azam uoll Simaa doakan uoll berjaya kaya bahagia Dunia akhirat .. Aminn .. Ada juga yang berazam nakkan kulit yang cantik @ awet muda ke? Topik kali ni Simaa nak share tips@petua awet muda cara moden ... Uoll nak tahu bagaimana nak kelihatan muda Dari USIA sebenar.. Tipsnya amalkan minum bb plus collagen... Nak tahu apa itu bb plus collagen jomm simaa share kan dengan uoll... 


 
Apa dan Mengapa memilih BB Plus?
 
BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan  mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik. 

Bagaimana BB Plus Bertindak?
 
 


Dos apakah yang efektif?
Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap.


Bagaimanakah dengan aksi perlindungan antioksida tambahan?
Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis


Bagaimanakah BB Plus dapat meningkatkan kualiti kulit?
Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi.


Bagaimanakah BB Plus dapat membantu mengurangkan ketidakselesaan penyakit sendi?
Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism and osteoarthritis.


KEBERKESANAN :
BB Plus mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk mengganti dan membina semula rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan kulit anjal, lembab, tegang dan gebu menawan. Rasa enak campuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle berkualiti tinggi serta kolagen ikan yang tidak berbau.
 
7 Hasil Kulit Cantik
 
1. Kulit wajah berseri dan cerah
 
2. Kulit lebih anjal dan tegang
 
3. Kulit lebih halus dan gebu
 
4. Kulit lebih lembab  
 
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
 
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
 
7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari
 

Testimoni BBPLUS COLLAGEN
 
 




 
Ramuan Utama
Kolagen ikan terhidrolisis,  Ekstrak biji anggur, Vitamin C, Inulin, Serbuk jus blackcurrant, Serbuk jus roselle, Serat epal, Isomaltulos, Sukralos



CARA PENGAMBILAN
Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik. Elakkan daripada menggunakan air panas. Kacau dan sedia diminum. Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.
Sesuai untuk pesakit diabetes. Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan.   

Tanpa Gula dan Kolesterol
Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.

BBplus Kolagen: 
* Disahkan oleh Kementerian Kesihatah Malaysia sebagai produk makanan.
* Kandungan Kolagen yang tinggi dalam 'BBplus Kolagen' mampu melambatkan proses penuaan selain menjadikan kulit lebih anjal dan cantik.
* All in one. 
* Mudah dan murah.

Harga untuk 1 unit [20 paket]: RM 180.00  
 
 
 


Hasilnya Kulit berseri dan cerah-hilangkan tona kulit tak sekata / kulit kusam

Kulit lebih anjal dan tegang di bahagian leher, tangan, lengan, payu dara, punggung, perut, peha

Kulit sehalus bayi dan gebu menawan-Hilangkan kedut, parut, strechmark dan kulit lebih lembap

Best alternative untk rawatan sakit sendi (GOUT, athritis)
 
So sesiapa yang nak Cuba boleh SMS/whatsapp
 
Simaa Roslan
 
dan juga bole dapatkan daripada TOP AGENT SAH kami :-
 

Farhana
Kepong/KL/ selangor/temerloh
 
Myra
Selayang
 
Afiqah
Nilai/Seremban/Negeri sembilan
 
Lily
Johor/Kota Tinggi/Pasir Gudang
017-2463039
 
Hafiz Hashim
013-7289965
 
Leeza
Sarawak / Perak / pahang
 
Ainy
Pahang / temerloh
 
Nuzul
Kuantan
 
Ikha
Melaka/Penang
 
Ida Rahim
Perak
019-4975618