Thursday, 8 October 2015

Cozuma CC Cream Menutup Cela sambil Merawat Kulit.


Assalammualaikum & Salam Sejahtera Semua...


Hai uolls simaa teruja sangat nak berkongsi tentang kelebihan cozuma cc cream ni..simaa ni jenis simple je,..tak suka heavy make up , suka simple-simple je .. yang mudah hehe jadi simaa nak share dengan uolls tentang COZUMA CC CREAM ni ..alhamdulillah memang senang je guna cozuma cc cream ni ..semudah abc gitueww..mana tak nye tepek kat muka rasa selesa je , rasa yakin sebab nampak natural beauty bila pakai cozuma cc cream ni...bantu tambah keyakinan diri juga..uolls yang ada parut jerawat, jerawat, tone kulit muka tak rata, sekata pun boleh pakai untuk bantu tutup cela dan rawat kulit uolss..jadi jom tambah keyakinan diri dengan cozuma cc cream ni...




Ingin tahu apa keistimewaan cozuma cc cream baca info kat bawah ni ye darling-darling...


In sha ALLAH
Memang PUAS HATI  pakai cozuma cc cream ni!!!! 




Uolls sendiri bole Rasai KEAJAIBAN dan KEHEBATAN
COZUMA CC CREAM ni!!! 

Simaa Ringkaskan  Fungsi & Keberkesanan COZUMA CC CREAM  ni :- 

#perlindungan uv yang optima

#wajah berseri 

#anti-radang & anti-oksidan

#pelembapan & penghidratan yg berpanjangan 

#kulit cerah bersinar

#kulit wajah lebih halus 

#mengurangkan kedutan & garis halus

#kawalan kulit berminyak 

#bedak solekan & pembetulan kulit asas 

#menyembunyikan cela , bertindak sebagai concealer , tutup cela kat muka sambil merawat kulit.

Simaa harap perkongsian simaa kali ini dapat membantu uolls yang sedang mencari solution untuk rawat kulit muka uolls .yang nak maintain jaga juga boleh pakai cozuma cc cream ni ye.. :)



Yang nak order boleh whatsapp / telegram simaa kt no bawah ni ye.

sekiannn ..... :)


With Love,

Simaa Roslan
Top Agent Cozuma CC Cream
018-919 4069



Tuesday, 6 October 2015

KHASIAT DAN MANFAAT MINERAL COFFEE PADA TUBUH BADAN



Assalammualaikum & Salam Sejahtera.

Hai uolls siapa suka minum coffee?? Hehe Sima memang suka sangat minum coffee jadi sima nak share lah tentang coffee yang boleh beri manfaat pada tubuh badan Kita ni..orang cakap minum coffee tak elok Untuk Ibu mengandung , Menyusu, untuk orang migraine tapi lain dengan coffee yang Simaa nak share ni sebab coffee ini banyak beri manfaat pada kesihatan kita.. 


Nak tahu coffee apa ni ??? Ni lah dia MINERAL COFFEE kita.. Kopi lazat dan berkhasiat yang mendapat tempat di hati peminat kopi dan juga yang suka menjaga kesihatan.

Kopi Mineral ni juga dikenali dengan nama KOPI GARAM BULUH yang KAYA dengan kandungan MAGNESIUM. Banyak khasiat dan kelebihah Mineral Coffee ni.. Jom tengok apa khasiat dan kelebihan Mineral Coffee...


Khasiat dan Kelebihan
-----------------------------------------------------
• Kaya dengan MINERAL yang deperlukan oleh badan
• Dapat MENEUTRALKAN ASID dalam badan
• Bersifat anti-oksidan yang MAMPU MELAWAN SEL KANSER
• Mampu menjadi DIET SEHARIAN
• Mencegah komplikasi KENCING MANIS
• Menstabilkan TEKANAN DARAH
• Mncegah dan memulihkan GASTRIK
• Mencegah OSTEOPOROSIS
• Merendahkan RISIKO SAKIT JANTUNG
• Mengubati ASMA
• Mencegah MIGRAINE
• Memberi KESEGARAN & TENAGA sepanjang mas
• ANTI-PENUAAN / AWET MUDA

Siapa yang digalakkan untuk mengambil MINERAL COFFEE...




Sekotak Ada 20 sachets = rm30 sekotak 

Nak borong pun boleh sima bagi harga borong,lebih banyak lebih JIMAT :) 



Sekiannnnn perkongsian untuk harini :)



with Love,

Simaa Roslan
Top Agent Mineral Coffee
018 919 4069

Cegah dan Rawat Jerawat Batu dengan Sabun Marine Essence


Assalammualaikum & Salam Sejahtera :)



Tadi sempat berkongsi dengan seorang yang bahasakan diri dia 'akak' kat sima. Suami dia ada masalah kulit berjerawat batu. Jadi sima recommend kat dia guna sabun marine essence untuk bantu kecutkan jerawat sebab pengalaman sima sendiri pakai kat muka memang alhamdulillah berkesan kalauuu dulu memang senang je jerawat naik tapi sekarang setahun sekali 2 je hehehe kulit tak lagi berminyak, parut-parut jerawat hilang dah TAK nampak kesan parut dah syukur. ☺️

Alhamdulillah dia terus beli sekotak. Untung sang suami dapat isteri perihatin pada penampilan suami . Kata dia kesian tengok suami nampak kurang keyakinan diri.. Jadi dia beli sebab nak bantu suami dia..sweet kan ☺️

Lama sembang baru tanya umur masing- masing haha rupanya dia yang bahasa kan diri dia 'kakak' lagi muda 2 tahun dari simaa..kekeke dia cakap sima nampak muda. Alhamdulillah rezeki juga tu orang nampak kita awet muda ☺️☺️☺️

Penghantaran PERCUMA untuk pembelian atas rm100

Sabun Marine Essence ada 2 jenis iaitu bar & cecair..untuk yang nak info lanjut boleh baca kat post sima sebelum ni ye..Boleh Klik link kt bawah...

Sekiannnnn perkongsian untuk harini :)

untuk info lanjut dan testimoni boleh klik link di bawah ini 
http://www.simaaroslan.com/p/sabun-marine-essencesabun-ketiak.html



with Love,

Simaa Roslan
Top Agent Sabun Marine Essence
018 919 4069