Monday, 8 May 2017

KEELO OFF : FUNGSI UTAMA DAN KEBAIKAN KEELO OFF

Hi Semua..Post kali ini sima nak kongsikan dengan anda fungsi Keelo Off dalam membantu anda mencapai tahap kesihatan yang baik , membantu anda dalam penurunan berat badan, membantu anda untuk bertenaga , meningkatkan tahap kesuburan ,membantu anda untuk mendapatkan kulit sihat , putih dan cantik.
Bagaimana Keelo Off dapat membantu anda dalam menyelesaikan empat masalah utama? Jom ketahui keajaiban dan bagaimana fungsi Keelo Off dalam membantu anda untuk lebih Kurus, Subur, Putih dan Sihat.

Bagaimana fungsi Keelo Off dalam membantu anda untuk lebih KURUS.
Kandungan Garcinia Combogia (GC) sememangnya terbukti dari penelitian American Dieting Journal yg mampu menurunkan berat badan seseorang, purata kehilangan 3kilo dalam masa 2 mIggu tanpa mengurangkan pengambilan kalori seharian. GC bertindak sebagai penyekat selera makan dan menguraikan lemak dalam badan. Selain itu hydroxycitric acid yang ada pada GC mampu menghalang gula dan karbohidrat daripada menjadi lemak.

Selain GC, kandungan White Kidney Bean (WKB) dalam Keelo Off juga membantu penurunan berat secara optimum. WKB bertindak sebagai penghalang penyerapan karbohidrat secara berlebihan dalam badan yang boleh mengakibatkan pembentukan lemak.

Kandungan Gymnema Sylvestre(GS) dalam Keelo Off memberi peranan yang sangat besar dalam menurunkan berat badan sesorang. GS berfungsi sebagai agen yang mempengaruhi stimulasi penghasilan insulin. Insulin boleh mengawal kadar gula dalam badan dengan cara menukarkan gula kepada tenaga.

Akhir sekali, kandungan Teh Hijau dalam Keelo Off mengandungi caffein yang membantu meningkatkan metabolisma badan. Sekali gus sangat membantu dalam penurunan berat. Ini terbukti bahawa Keelo Off sememangnya mampu menurunkan berat badan seseorang dengan berkesan. Bukti ini dikukuhkan lagi dengan testimoni pelanggan yang berjaya turunkan berat badan dengan jayanya.


Bagaimana fungsi Keelo Off dalam membantu anda untuk lebih SUBUR


Salah satu cara untuk meningkatkan kesuburan kita adalah dengan menurunkan berat badan. Apabila berat dapat dituurunkan, secara automatik tahap kesuburan kita akan meningkat. Hormon badan mula stabil dan period juga mula teratur. Period yang teratur membolehkan kita merancang dan mencari hari subur dimana, ovum dilepaskan dan bersedia untuk berlaku persenyawaan.

Selain itu, Keelo Off ini mempunyai campuran makanan sunnah. Sepertimana yang kita ketahui, makanan sunnah mempunyai nilai perubatan yang sangat tinggi terutamanya dalam membantu kesuburan. Kandungan habatussauda di dalam Keelo Off terbukti mampu meningkatkan kesuburan suami dan isteri. Ia dibuktikan melalui satu kajian oleh Jordan Univesity, bahawa habatussauda mampu meningkatkan kesuburan seseorang. Habatussauda bertindak menstabilkan hormon seseorang, hormon yg stabil sangat penting dalam ikhtiar hamil. Kandungan Buah zuriat juga terkenal dengan kemampuan mengubati masalah kesuburan. Ini banyak menjadi buah mulut masyarakat serta terbukti berkesan.

Bagaimana fungsi Keelo Off dalam membantu anda untuk memiliki kulit yang SIHAT, PUTIH & CANTIKKandungan glutahione atau GSH merupakan adalah antioksidan yang digunakan untuk mencerahkan atau memutihkan kulit wajah atau bahagian kulit lain. Glutathione terbukti dapat mencegah produksi zat melanin yang dapat menyebabkan kulit menjadi lebih gelap. Jadi kulit akan kekal cerah dan bertambah cerah.

Selain itu, kandungan delima di dalam Keelo Off jugak dapat mencerahkan kulit seseorang. Buah delima memiliki kandungan antioksidan yang sangat berguna untuk kulit. Antioksidan yang terdapat di dalam buah delima tersebut dapat melindungi kult dari pancaran sinar matahari serta mencegah terjadinya kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas. Selain itu,buah delima juga memiliki kandungan yang bermanfaat untuk mencegah terjadinya kanser kulit.


Bagaimana fungsi Keelo Off dalam membantu anda untuk lebih mencapai tahap KESIHATAN TERBAIK
Secara keseluruhannya, apabila berat badan mula menurun, tahap kesihatan kite mula baik. Jantung boleh berfungsi dengan baik, tekanan darah cantik, kita mulai aktif.

Walaubagaimanapun, kandungan habatusauda, pengubat segala penyakit kecuali mati (HR Al-Bukhari) di dalam Keelo Off banyak membantu meningkatkan tahap kesihatan kita. Habatusauda yang bertindak sebagai agen pembuang racun di dalam badan serta pemberi tenaga secara semula jadi. Ia juga merupakan agen pencegah dr penyakit- penyaki kronik seperti kanser.

Selain itu, daun rerama yang tidak asing lagi di kalangan masyarakat kita kerana boleh mengubati banyak penyakit terutamanya kanser. Antara penyakit lain yang mampu dirawat menggunakan ekstrak daun pokok rerama ini adalah penyakit SLE, denggi, angin ahmar, darah tinggi, kencing manis, masalah usus (seperti gastrik, sembelit dan cirit birit), asma, migrain, resdung dan demam campak.

Jelaslah bahawa, Keelo off mempunyai kandungan hebat lagi terbukti berkesan untuk meningkatkan tahap kesihatan kita.


Bahan-bahan Keelo Off selamat dan berkesan.100% organik. Untuk info bole klik pada link ini > BAHAN UTAMA KEELO OFF


1 Keelo Off dengan Pelbagai MANFAAT yang boleh kita dapat darinya .. Untuk yang berikhtiar dengan Keelo Off  boleh hubungi Simaa..Sekarang ada PROMOSI PERCUMA  POS + PERCUMA CENDERAHATI..BEST KANN ..PROMOSI TERHAD YEA! 

NAK ORDER?

WASSAP 010 93 683 93 ------ KLIK LINK DIBAWAH UNTUK DIRECT WASSAP >>>☏www.wasap.my/60109368393/pmkeelooff


with L.O.V.E.
bySimaaRoslanNo comments:

Post a Comment