Thursday, 15 December 2011

Ke Arah Mencapai Matlamat & Impian 2012 - seminar sm/ssm 2011


Alhamdulillah...10/12/2011 berlangsung seminar SM/SSM 2011 di Eastin Hotel anjuran CDM Hanis Haizi ..mmg SUBERB BEST Seminar ni..lebih dari 300 usahawan yg attend seminar ni dari seluruh negeri di Malaysia dalam satu group yang sama stokis B32, HEBAT kan??MMG SGT HEBAT...SPEAKER2 Yang bagi talk mmg HEBAT2 antaranya CDM Razali Zain, CDM Hanis Haizi, CDM Salha Zain, CDM Maisarah, DDM Sha Khalid..Mmg tak rasa mengantuk langsung..BULAT je mata sepanjang Seminar berlangsung sebab tak nak ketinggalan ambil ILMU dari pemimpin hebat yang dah berjaya mencapai impian mereka FINANCIAL FREEDOM, Income confirm 5 angka  $$$,$$$.$$ ke atas...KERETA IDAMAN PERCUMA,  MELANCONG PERCUMA,SIMPANAN PULUHAN, RATUSAN RIBU DAN HAMPIR JUTAAN ..Wowieeee BESTKAN?? Semua orang nak kan termasuk saya..!!! Sgt bersyukur dijodohkan dengan pemimpin2, kumpulan HEBAT ni,,,, ILMU dari SEMINAR inilah yang akan saya gunakan untuk mencapai IMPIAN !!!
MAKE MY DREAM BECOME REALITY!!!


Coretan sepanjang SEMINAR ni..BEST SGT SGT BEST!!! :D


     hehehe...sempat berposing sebelum seminar bermula..  ;)
                 Merealisasikan Matlamat & Impian 2012!!


Seminar SM/SSM 2011

Inilah barisan PEMIMPIN HEBAT yang memberi, berkongsi ILMU Kejayaan mereka kepada Rakan Kongsi, bertuah sungguh kami berada di bawah pimpinan PEMIMPIN2 HEBAT ni..muda lagi dah berjaya..KAGUM!

waahhhh ramainyee..penuh dewan seminar dengan kehadiran usahawan-usahawan dari semenanjung...pihak hotel pun terkejut sebab belum pernah seminar kat eastin hotel seramai ni..huhuhu

Pengenalan dimulakan dengan TAKWIM syarikat dan kumpulan oleh CDM Razali Zain..CDM  Lelaki  yang HEBAT dlm group CDM Hanis Haizi dan beliau adalah suami kepada CDM Hanis Haizi..Husband n Wife buat bizness...gabungan HEBAT!!
 Bekas IT Engineer...now 100% commit in this bizness!!!
MY SUPERB GREAT MENTOR...CDM SALHA ZAIN..  CDM Salha ni buat biznes xsampai setahun dah pakai BMW 3 Series..BEST KAN!! IMPIAN BELIAU Menjadi REALITY Dalam masa 1-2 Tahun aje dlm biznes ni..Asal dari seorang SURI RUMAH BIASA yang buat biznes kecil2an jual kuih, brooch,, SEKARANG DAH BUKTIKAN KEJAYAAN YANG DIA KECAPI DALAM BIZNES NI ..360 DARJAH BERTUKAR DARI SEORANG BIASA KEPADA IDOL RAMAI...CELEBRITY YOUUUUU.... ;)


take note!!!


 Breakfast timeee....sedapnyeee... :)
muka puas hati..kenyang breakfast...xsabar nak ambil ILMU lagi dari PEMIMPIN2 HEBAT ..


Perkongsian ILMU di teruskan oleh CDM Maisarah..CDM Maisarah ni bekas engineer di Perbadanan Putrajaya , sekarang dah BERHENTI untuk focus dalam biznes dan keluarga..mmg BEST!!! 


lunch dessert..nyummmyyyy..deliscioussssshhhh :D


ILMU dari DDM Sha Khalid, DDM Sha is one of the GREAT MENTOR dalam group CDM Hanis Haizi ...Buat bizness ni secara part time, still working as software engineer and success in this bizness..ibu kepada 2 org anak..
KELUARGA, KERJA, PERNIAGAAN SEIRING ..WOW..HEBAT!!!Perkongsian SEMANGAT bersama CDM Haniz Haizi, our SUPERB GREAT MENTOR dalam biznes ni..Bermula dari seorang suri rumah yang tiada pendapatan, but NOW CURRENT INCOME CDM HANIS HAIZI =RM220,000.00/MONTHLY....WOW SUPEB !! INCOME CEO COMPANY PUN TAK MACAM NI RASANYA!!!
HEBAT SUNGGUH!!MMG SGT2 BERSEMANGAT!!!


with my sister salleha , also my mentor, she's so great, she's the person bring me into the great biznes with great group..loveee her..yang slalu membimbing saya dalam biznes ni..a big thank you to her :)


CDM SALHA ZAIN..SUPERB MENTOR YANG SELALU MEMBIMBING RAKAN KONGSI UNTUK MENCAPAI IMPIAN SEPERTIMANA YANG BELIAU DAH MILIKI...
BUAT SAMPAI JADI!!!
PROUD TO HAVE A GREAT MENTOR LIKE U CDM SALHA  ZAIN :)
sessi berposing sakan...huhuhu


HAPPENING YOUUUU !!!!

GO!!GO!!! YESSSSSS WE CAN DO IT!!!


BIG GROUP CDM HANIS HAIZI..SGT2 BERTUAH BERADA DALAM GROUP HEBAT INI!!!
ALHAMDULILLAH ..SYUKUR!!!" JIKA ANDA BERHASRAT UNTUK BERJAYA, JANGAN HANYA MEMANDANG KE TANGGA TETAPI BELAJARLAH UNTUK MENAIKI TANGGA TERSEBUT"SETINGGI-TINGGI TAHNIAH BUAT CDM HANIS HAIZI & CDM RAZALI ZAIN ATAS KEJAAYAN SEMINAR SM/SSM 2011 , SEMINAR HEBAT BERSAMA PEMIMPIN HEBAT DAN KUMPULAN HEBAT!!!TAHNIAH!!!NAK BERJAYA KENA BERUBAH...MULAKAN PERUBAHAN SEKARANG!! 


012-6374069

No comments:

Post a Comment