Sunday, 17 June 2012

Premium Beautiful ~ Madagascar 3 : Europe's Most Wanted !!! ;D


Madagascar3 show time...!!! ;D



Weeeehuuu..I'm so enjoy watching Madagascar 3 in 3D .suka suka sukaa....best!!! All characters best.. especially character sonya the bear and king Julian ..so funny , sweet sgt..hahahahahaa...!!!!


Layan abissss....best best best...!!!rasa nak tgk lagi skaliiii... Jommm b hehehee ;D


Alex The Lion & Gia The Jaguar ;)


pose with spec 3D ..Hehehe


my handsome man .. ;D


Hehehe..sempat lagii~ ;)


U olls yang belum menonton Madagascar 3 pergila menonton yeeee...memang Bestttt ~!!!! :D






 




Wednesday, 13 June 2012

Premium Beautiful ~ Batu PERMATA Tourmaline dalam Premium Beautiful

Assalammualaikum
hi , good day all beautiful readers ;)

Tahukah anda ada pakaian dalam yang diselaputi batu permata , batu BERLIAN yang bernama TOURMALINE..wowwww memang ada iaitu PREMIUM BEAUTIFUL~ U olls yang pakai PREMIUM BEAUTIFUL memang bertuah sebab badan u olls diselaputi berlian~

Jom kita ambil ILMU tentang BATU PERMATA TOURMALINE nieeeeee~~

TOURMALINE adalah sejenis galian silikat yang membentuk kristal cantik dan berwarna-warni. Cantik sangat batu nii~!!!
Tourmaline ni terdapat pelbagai warna antaranya berwarna merah, hijau, merah jambu, biru dan lain-lain. Tourmaline bersifat semulajadi dan istimewanya ia adalah kerana punya khasiat terhadap tubuh.

Tourmaline ni sebenarnya BERLIAN yang merupakan sejenis batu kristal yang berwarna putih. Ia menjadi BEGITU BERHARGA adalah disebabkan kebolehan pemasaran syarikat galian berlian dan jumlah insurans yang dibayar ka atasnya. Nilai dan keunggulannya tidak sama dengan mana-mana batu kristal yang lain. Bernilai sungguh batu permata Tourmaline ni~



Sekiranya Tourmaline dikenakan tekanan atau haba atau terdedah kepada tenaga lain, ia akan mengeluarkan fungsi perlindungan seperti gelombang elektromegnatik, menjana cas elektirk statik, memancarkan ion negatif dan sinar inframerah jauh (FIR)

Batu permata tourmaline terbukti secara saintifik membantu badan secara semulajadi menyembuhkan penyakit.

Tiga sifat batu permata Tourmaline yang membantu proses penyembuhan penyakit:

1. Tourmaline adalah punca “Far Infra Red (FIR)” secara semulajadi. Sifat ini akan memecahkan molekul air supaya lebih halus dan menyebabkan air lebih mudah diserap ke dalam sel badan. Ini akan menyebabkan badan cukup air dan mencepatkan proses penyembuhan dan pembuangan toksik dari badan. Selain itu air yg diminum akan lebih sedap dan kurang bau.(sebab tu pakai Premium Beautiful ni tak rasa melekit, tak berpeluh peluh, tak berbau badan (ANTI-BAKTERIA+ANTI BAU)

2. Tourmaline juga adalah punca ion –ve secara semulajadi. Ini akan mengionkan molekul air supaya bercas –ve yang boleh mengurangkan tekanan, mengaktifkan sel-sel, melancarkan peredaran darah dan merencatkan pengoksidaan (penuaan) dan membantu badan menolak radiasi +ve dari telefon bimbit

3. Tourmaline juga berupaya menukar pH air dari asid kepada alkali pH 9. Kebanyakan air minuman ber pH 6 iaitu sedikit berasid. Apabila bersentuhan dengan batu  Tourmaline, air akan diaktifkan dan pH bertukar kepada 9. Air alkali terbukti sebagai agen anti-oksida dan juga menambah kandungan oksigen dalam darah.

Antara Kelebihan dan Kebaikan Batu Permata Tourmaline ~

* Mengaktifkan dan menghaluskan molekul air
* Menyedapkan dah membaiki rasa air
* Meningkatkan kadar Oksigen
* Menghaluskan dan membasahkan kulit
* Menyahkan Lemak
* Melancarkan saluran darah
* Mencegah pembentukan Artherosclerosis (timbunan lemak)
* Mengawal system pembekuan darah dan mempercepatkan proses pemecahan pembekuan darah (fibrinolisis)
* Meningkatkan kesihatann, kecantikan dan kekuatan
* Mempercepatkan pembaikan sel
* Meningkatkan kualiti tidur



Tourmaline Pink untuk perlindungan dan meningkatkan keseimbangan pada wanita

Tourmaline Hijau meningkatkan keseimbangan pada lelaki .. 

Premium beautiful juga bole dipakai oleh golongan lelaki (bengkung )..that why sekarang ramai lelaki yang dah pakai bengkung Premium Beautiful :)


Batu ini telah dihancurkan dan disulam tenun ke dalam pakaian dalam Premium Beautiful

Begitu berharga nilainya…kerana diriku berharga ^-^

Tidak penting bagimu mengetahui harganya penting bagimu mengetahui nilainya~
 "kerana dirimu begitu berharga..."


Simaa
012  6374069

Bb pin : 29BC90EC



Thursday, 7 June 2012

Premium Beautiful ~ BELIEVE ~


“To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also BELIEVE.





Tuesday, 5 June 2012

Premium Beautiful : Rawatan Berpantang Dengan Premium Beautiful~!!!


Baru lepas bersalin??sedang berusaha untuk kuruskan badan & dapatkan semula bentuk badan idaman suami...jom pakai Premium Beautiful !!!

Premium Beautiful digalakkan dipakai oleh wanita yg baru bersalin kerana ia membantu:

* Mengeluarkan angin & darah kotor dalam badan

* Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yg mengembang semasa mengandung.

* Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yg mengembang semasa proses bersalin.

* Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi.

* Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul2 dengan lancar.

* Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim.

* Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh.

* Menyihatkan rahim dan memberi persediaan utk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron).

* Menghilangkan stretch-mark (tanda2 hitam) akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung.





* Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 sepert param, tapel dan pilis.

* Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu.

* Membanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu.




* Merawat luka2 di dalam rahim maupun di luar.

* Menaikkan metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dgn cepat.

* Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yg menarik.

* Wanita bersalin “ceasarian”
 (kerana tidak boleh bertungku,memakai ubat dan 
sebagainya) paling digalakkan memakai premium beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.






TUKAR bengkung lama anda ke bengkung
 Premium Beautiful
~ rasai kehebatan Premium Beautiful!!!!




TESTIMONII PN NAS....







Berminat ??? untuk maklumat lanjut bole hubungi

simaa roslan
 +6012 637 4069


BB pin 29BC90EC
EMAIL : CMASYAZ_8985@YAHOO.CO.UK