PREMIUM BEAUTIFUL

Perlu ke Pakai Premium Beautiful…kenapa perlu???


Dear Ladiesss..Why you should wear Premium Beautiful…???Let me tell u why....

Kenapa setiap wanita perlu memakai Premium Beautiful....? kerana diri wanita itu sendiri sangat berharga...yang berharga perlu dijaga dan dipelihara dengan baik..sihat dan cantik impian semua..apa guna cantik kalau tak sihat kan...kan..nak..nikmat kesihatan adalah nikmat paling berharga...kalau sakit apa pun tak boleh ...APTB~..So jom sama2 kita...


pelihara / jaga kesihatan & kecantikan
cegah penyakit
rawat penyakit
pulih penyakit



PREMIUM BEAUTIFUL IS SPECIAL FOR YOU....



Mesti ramai tertanya- tanya bagaimana dengan hanya memakai Premium Beautiful ni boleh menjaga, merawat dan memulihkan sistem dalam badan kita...

ni diaa nak kongsi satu rahsia yang bukan rahsia lagi...^^

 Premium Beautiful ni telah di suntik dengan F.I.R ...Memang terbukti F.I.R banyak digunakan dalam perubatan sekarang..selamat dan fungsinya untuk mencegah kanser (ANTI-KANSER)

 NAK Tahu apakan itu F.I.R dan KELEBIHAN-KELEBIHAN nya..jom tengok gambarajah bawah ni....

Jelas terbukti SINAR INFRA MERAH JARAK JAUH (F.I.R) pada PREMIUM BEAUTIFUL memberi manfaat pada kepada badan manusia...


Pemakaian secara konsisten akan memberi hasil yang sangat memuaskan ... 
NO MORE PAIN...BUT...

MORE BEAUTIFUL
MORE HEALTHIER
MORE HAPPIER
 MORE CONFIDENT


PREMIUM BEAUTIFUL IS SUPERBRANDS PRODUCT...

PRODUCT BERKUALITI TINGGI DENGAN JAMINAN SEUMUR HIDUP!!!




THE BEST CORSET ... RANKING NO .1 SINCE 1990TH....


KORSET NO.1 IN MALAYSIA....PERINTIS PASARAN KORSET DI MALAYSIA...
20 TAHUN SUDAAH DALAM PASARAN MALAYSIA....MEMANG TIADA TANDINGAN LAGI!!


I LOVE MY PREMIUM BEAUTIFUL...


REAL TESTIMONY....BELIEVE..REALLY WORTH IT FOR 
YOUR BEAUTY & HEALTHY !!!


si cantik manis farah nabilla..ayu gituee..single2 pn pkai premium beautiful sebab nak sihat dan nampak cantik...
70% HEALTHY + 30% BEAUTY = 100% CONFIDENCE :)


pn. nas khalid...semakin anggun dan berseri selepas berpantang anak ke -2 .. if dulu tak merasa sekarang dah dapat merasa ... semakin cantik dengan potongan badan ala2 anak dara gitueee... susu utk anak pun sentiasa mencurah2 , rezeki pun mencurah2 juga pn nas ni ..alhamdulillah :D




DEAR LADIESSS BUZZZ ME FOR YOU SET PREMIUM BEAUTIFUL...

SIMAA ROSLAN

Contact : +6012-6374069




HURRY!!!SPECIAL GIFT TO YOU WITH EVERY PURCHASE OF SET PREMIUM BEAUTIFUL...MAKE UR DREAMS BECOME REALITY...




Premium Beautiful ~ Beautiful Body Shape (Instant Result)

Assalammualaikum .. Good day alls !! J

Happy to sharing with u olls testimony my beautiful client

This is in effect immediately upon wear Premium Beautiful,
 see her body shape changes . 
More streamlined body shape, neat and beautiful

Looks the different BEFORE & AFTER J



my happiness sharing  the magic of Premium Beautiful to people for improves health, beauty and more confidence J

☆☆☆☆☆


xoxo,

simaa roslan
012 637 4069







Premium Beautiful : Healing Crisis


Assalammualaikum

Hye my all beautiful readers!! :)

Entry kali ni nak share tentang “healing crisis” atau tanda tanda yang akan dialami di peringkat awal pemakaian Premium Beautiful..

Selalunya di awal pemakaian Premium Beautiful, uolss mungkin akan mengalami 'healing crisis'- proses ini berlaku kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku... Ianya mungkin juga tidak berlaku - bergantung kepada tahap kesihatan badan uolss.. Berita baiknya ia selalunya berakhir dalam masa 1-2 hari .. Jangan risau jika uolss mengalaminya- sebab ianya adalah positif kerana ia petanda penyakit uolss dikeluarkan dari dalam badan dan akhirnya di lenyapkan terus dari badan ..Bestkan badan sihat, lebih cantik, lebih ringan.. Better di keluarkan dari dalam badan dari simpan kan? .. bak kata pepatah “mencegah lebih baik daripada mengubati”


Symtom-symtom yang normal berlaku:


1.  Sakit kepala - bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain. Pastikan uolss minum cukup air.



2.  Sakit tulang belakang - bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan tulang belakang


3. Terkentut dan sendawa - bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin. Angin banyak di dalam badan bermakna badan uolss berasid.

4.  Badan rasa sedikit sakit - bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut

5. Payudara terasa sengal-sengal - memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja.

6.  Berat badan turun - menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian.



7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu - terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. teruskan pemakaian untuk mengeluarkan toksid berasid. 
solution : biler gatal2 tue, jangan SESEKALI garu kulit kiter tue, sebab kuman yang berada pada kuku kiter akan terukkan lagi keadaan kulit kiter yang dah muler gatal tue. So, aper yang you all perlu buat ialah kena mandi biler dah naik gatal-gatal tue, Maser mandi, you all kena guner SCRUB mandian untuk scrub badan you all, especially kat area kulit gatal tue ye ;)



Premium Beautiful - 70% untuk kesihatan & 30% untuk kecantikan = 100% keyakinan

for FREE trial & FREE consultation boleh hubungi simaa ye… selamatkan “Asset” kiter..Mencegah lebih baik dari Mengubati kan.....


SIHAT + CANTIK + YAKIN+SELAMAT dengan PREMIUM BEAUTIFUL 


HUBUNGI
SIMAA 
012-6374069









Premium Beautiful : Penyahtoksin atau Detoksifikasi

Salam my all beautiful readers.. J

Cerita tentang detoksifikasi atau penyahtoksin...Premium beautiful bole tarik toksin dari badan??? Biar betul?? Betul..memang betul… u olls nak tahu camne.. sila baca artikel ni ye..credit to my great leader CDM Salha Zain for this real testimonial…

Sepanjang Salha buat bisnes Premium Beautiful (PB) ni, ramai jugak clients yang pada mulanya meragui, betul ker PB ni bagus, boleh buat itu ini. Tapi Salha rasa, kalau cakap pun u ols mesti still ada doubt kan? So, biarlah bukti yang berkata-kata.

Harini Salha nak provekan, how magic this PB corset ni! Ok, u ols boleh lihat sendiri, bila kita basuh baju dalam yg biasa-biasa kita pakai, boleh ker dia tarik toxic dari badan kita sampai bila kita basuh, kita nampak air yg kita basuh tu jadi keruh/hitam legam? Premium Beautiful corset BOLEH!
Sebenarnya PB ni mmg dah terbukti, pakai bukan utk kecantikan tapi adalah untuk kesihatan jugak. FIR yg ada dalam PB ni boleh tarik peluh asid, keluarkan toksik dari badan. Sbb tu PB ni kita panggil Magic Bra! SUPERBRAND, Highest in Quality and Highest in Demand.
So, tanpa buang masa lagi, silalah scroll ke bawah and lihatlah sendiri bukti.


Ok ni mula-mula gambar set Premium Beautiful corset (PB) yang telah direndam didalam PB Wash. Air kelihatan gelap.



Yang ni pulak, air yang Salha ceduk just nak tunjuk yang air gelap tadi bukan sebab ada PB yang berwarna hitam, tetapi adalah toxic yg telah keluar ke dalam air.


Tengok betapa banyaknya toxic yg dah keluar!!! Sampai air yg jernih pon boleh jadi hitam!



Ok lepas dah keluarkan air PB wash tadi, Salha bilas dan jemur. Nampak tak air jernih yang menitik tu, setelah dibilas. Toxic dah hilang, lepas kering boleh pakai balik PB ni!


**** air jernih yang keluar ni bukti air basuhan hitam tadi BUKAN air luntur warna fabrik tapi  adalah toksin.. kalau warna fabrik luntur warna bukan turun air jernih tapi air berwarna .. 

Sekian... oppsss belum abis lagi...

so sekarang dah tau kann.. Premium Beautiful produk berkualiti yang ada fungsi  Penyahtoksin atau Detoksifikasi.. 

lagi info bagaimana penyahtoksin atau detoksifikasi boleh berlaku...
_________________________________________________________________
Premium Beautiful mengandungi sinar infra merah (FIR). Macam mana FIR bole ada dalam set corset Premium Beautiful?

Tourmaline (sejenis crystal yang menghasilkan FIR) >heated to 1600 degrees centigrade (FIR terhasil) >
**** info lanjut tentang batu tourmaline bole klik link ni  http://simaaroslan.blogspot.com/2012/06/premium-beautiful-batu-permata.html

Bio ceramic cooling down >griund (dipecahkan) into macro particles in nano scale (sangat kecil - saiz 0.03 micro nano)disulam ke dalam serat fabrik Akwatek & Akwadyne terhasillah Premium Beautiful
**** info lanjut tentang akwatek & akwadyne bole klik link ni http://simaaroslan.blogspot.com/search/label/akwatek%20akwadyne

p/s : Bio ceramic particles are in nano scale, so sangat kecil dan tidak boleh dilihat dengan mata kasar. It can stay inside the fiber no matter how thin it is.

So, FIR menghasilkan haba:

Haba -> suhu badan suam -> pembuluh darah mengembang -> oksigen yang diangkut dalam darah -> pengaliran darah dan oksigen keseluruh badan lancar -> badan nyahtoksin hasilnya = toksin keluar melalui perkumuhan dan peluh...> (toksin dalam badan ditarik dgn pemakaian PB dan dikeluarkan melalui basuhan fabrik PB) 

Apabila toksin keluar melalui peluh, buktinya boleh dilihat melalui air basuhan  Premium Beautiful ..yang basuh PB mesti tau kannn :)
_________________________________________________________________

tampil  sihat -  cantik - yakin! 



thanks ..xoxo 


simaa
012-6374069


No comments:

Post a Comment