SME@SABUN CERAH KETIAK

Marine Essence : Petua Cerahkan Celah Ketiak , Celah Peha, Kulit Kusam

SABUN MARINE ESSENCE 

ALHAMDULILLAH

Good day all my beautiful readers :)

Hari ni sima nak share 1 produk magic ni sabun Marine Essence . 

Sangat best sabun ni sebab orang yang malas mandi pun bole rasa suka nak mandi  bila dah pakai sabun ni...hehehe.. selain mencerahkan badan , ketiak hitam , celah peha, ratakan warna kulit sabun ni juga bole merawat kulit kusam , kulit gatal-gatal , kulit kering, kulit mengelupas, kesan parut jerawat pada badan... in sha Allah amalkan dapat kulit cantik halus mulus..ewwww best kaannn sape nak ??? :)
semua pun nak kulit dia cantik kannn 

mandian terapi marine essence ni juga bole menaikkan aura, semangat dan mengatasi masalah stress tekanan kerana kandungan dalam sabun Marine Essence ini adalah yang terbaik antaranya GARAM BULUH  iaitu Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit  dan terbukti mandian garam dapat membantu menaikan aura seseorang kerana setiap manusia itu memiliki aura tersendiri cuma teserlah atau tidak .


Jom amalkan mandian bersama sabun MARINE ESSENCE nie ....hasil terbaik :)

Bahan-bahan yang ada dalam sabun marine essence ni:


Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)

- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.




Besarkan aura dengan mandian Bar Marine Essence


Harga bar marine essence ni
RM40.00 Seketul


Sekotak ada 3 ketul
kalau beli tiga dapatlah RM120 FREE postage ;)




simaa roslan
010 93 683 93





Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak Memang Wangi

Hi simaa nak share dengan readers semua tentang sabun marine essence @ sabun ketiak ni. rata - rata pengguna sabun marine essence @ sabun ketiak cakap yang sabun ni memang menyengat hidung...bukan menyengat sebab bau tengit tau tapi sebab WANGI tak terkata..yang dah merasa mesti faham apa yang sima story kan kat sini ...rasa segar je bila bau aromaterapi sabun marine essence ni ... 

u must feel it!!! :)


selain wangi, banyak pulak tu kelebihan sabun ni..antara kelebihan sabun ni :-


# cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.

# hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut          dan buku lali.

# kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatak-gatal      badan

# antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang    
   eczema

# kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan

# membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan

# melembutkan kulit

# sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap 
   kali lepas mandi dengan sabun ni.

































Nak order untuk diri sendiri, pasangan, anak-anak dan keluarga tersayang ???

seketul RM40
sekotak RM120free postage

Nak dapatkan harga sabun marine essence@sabun ketiak murah???
Mulakan dengan jadi agen dropship atau beli secara borong..
Keuntungan boleh dapat sehingga RM5,000 ke RM7,000 sebulan...dan tunjuk ajar untuk menjadi usahawan online atau SOHONISTA akan diberikan secara PERCUMA...!!!

Hubungi simaa segera untuk extra income anda juga ;)

simaa roslan
010 93 683 93 (SMS/Whatsapp)





Agen Dropship Sabun Marine Essence diperlukan

ALHAMDULILLAH 

Tingginye permintaan terhadap Sabun HOT & FAST selling ni.. memang SABUN BERAURA betul..hari-hari order masyukkk :)

Apa keistimewaan sabun marine essence beauty bar ???


bauan AROMATERAPI yang boleh menghilangkan stress ... wanginyaa... boleh senyum sampai ke telinga bau sabun ni :)




Harga sabun marine essence ni
RM40.00 Seketul


Sekotak ada tiga.
kalau beli tiga dapat lah RM120  ;)

Untuk yang beli borong boleh dapat untung runcit plus bonus cecah 4 figures sebulan.

Nak seribu?? dua ribu??? riga ribu??? even 5 figures income pun boleh je..anda yang tentukan...

 Nak tahu cara untuk dapatkan sabun yang hot ni secara pukal dan buat extra income dengan hanya jual sabun cerah ketiak ni???
Jom simaa explainkan cara nye ;)


Simaa Roslan
010 93 683 93 (whatsapp/sms)





Testimoni Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak

ALHAMDULILLAH

Hi lovelies, simaa nak share dengan readers semua some of testimonial dari client tentang  SABUN MARINE ESSENCE @ sabun ketiak ni. Ramai client cakap sabun ni memang sangat WANGI...rasa segar je bila mandi dengan sabun marine essence @ sabun ketiak ni.. bau aromaterapi sabun marine essence ni pun boleh menghilangkan stress tau ;)

Antara testimonial client SABUN MARINE ESSENCE@sabun ketiak ....












selain wangi, banyak lagi tu kegunaan dan kelebihan SABUN MARINE ESSENCE@sabun ketiak ni...antaranya :

* cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.

* hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.

* kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatak-gatal dan ruam badan

* antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema dan lain-lain masalah/penyakit kulit

* kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan

* membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan

* melembutkan , mencerahkan dan melembabkan kulit



* sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni.


To all lovelies yang nak dapatkan SABUN MARINE ESSENCE dan yang berminat untuk mulakan biznes sendiri dengan sabun marine essence @ sabun ketiak ni bole hubungi simaa yee... in sha ALLAH simaa bersedia untuk membantu anda... :)


sekiannnnnnn, xoxo... with love - Simaa Roslan

010 93 683 93 (whatsapp, sms)





Marine Essence Nourishing Body Wash@Liquid

ALHAMDULILLAH
Hi dearie..selalu simaa cerita tentang kehebatan sabun marine essence bar..kali ni simaa nak cerita tentang kehebatan sabun marine essence juga tapi dalam bentuk cacair atau nama khas nya MARINE ESSENCE NOURISHING BODY WASH…packaging dalam botol dengan haruman yang sangat wangi dan memberi manfaat pada kecantikan dan kesihatan kulit anda.
Inilah ia SABUN MARINE ESSENCE BODY WASH yang sangat BEST, WANGI dan sentiasa MENYEGARKAN KULIT si pemakai
Marine Essence Body Wash dengan Ramuan Semulajadi Ekslusif yang BERMANFAAT untuk
KULIT LEMBUT, LICIN DAN BERSERI




KEBAIKAN MARINE ESSENCE BODY WASH

TESTIMONI MARINE ESSENCE BODY WASH


si pemakai pasti PUAS HATI !


Alhamdulillah terbukti BERKESAN untuk menyelesaikan masalah kulit dan menjaga kesihatan & kecantikan kulit anda.
Jadikan Sabun Marine Essence Body Wash sebagai Sabun Mandian Anda seisi keluarga.
MUDAH Dibawa Kemana Sahaja
SELAMAT.SUCI.SENANG

Untuk yang beli borong boleh dengan harga penjimatan dan dapat untung runcit plus bonus cecah 4 figures sebulan.

Nak seribu?? dua ribu??? riga ribu??? even 5 figures income pun boleh je..anda yang tentukan...

 Nak tahu cara untuk dapatkan sabun yang hot ni secara pukal dan buat extra income dengan hanya jual marine essence body wash ni???
Jom simaa explainkan cara nye ;)
xoxo,
Simaa Roslan
010 93 683 93

No comments:

Post a Comment