Monday, 6 August 2012

Premium Beautiful Next Top Model Contest 2012


Wowwwwieee... this is the biggest news ever!!!! great offer for you beautiful ladies and gentlement. sila click video ni dulu.....dengar explanation from our great mentor salha zain




macam mana? menarik kan?...so pada uols yang memang suka sangat untuk berphotoshoot ni lah peluang nye...dan untuk uols yang agak malu-malu untuk bergambar tu jangan risau...sebab once uols dapat sentuhan dari photographer terkenal seperti annaseaskey 
ni sure uols akan terus jadi photogenik gitu ;)


HOW TO WIN THE CONTEST :


1) Open to EVERYBODY yang berumur 18 tahun ke atas. 

2) Just Share about Premium Beautiful to your friends and family and set as many Free Trial Fitting Session with me and my team.

3) Winner will be those who get 10 Premium Beautiful SOLD!

4) Closing Date: 31 August 2012


uols boleh tengok antara gambar-gambar menarik  hasil sentuhan annaseaskey and u can click the link yang ada di sini..i sendiri tengok rasa macam nak pengsan...subhanallah...cantik sangat semua nye!!! 















and....


 my mentor salha zain...
hasil sentuhan AnnasEaskey Photography 

So don't wait ok beautiful readers.... Talk about Premium Beautiful to your friends and family and then set an appointment with us and we will accommodate any questions or free fittings for them. 
It's that EASY! 

start to LIKE, SHARE and RE-POST this entry NOW!!!
RECOMMEND US to YOUR friends.


contact me now

simaa roslan 

012-6374069 / 29BC90EC


you can also contact my business partners


anis roslan 
010-269 6501

nor azura
019-265 7080

nor izan
012-975 8077




No comments:

Post a Comment