Tuesday, 29 September 2015

JJCM : Asam Laksa yang SEDAP di Johor Bahru


Assalammualaikum & Salam Sejahtera :)


Entry kali ni khas buat penggemar Asam Laksa sima ingin berkongsi satu kiosk yang mana menyediakan menu Asam Laksa yang sangat sedap. Lokasi  kiosk ini terletak di AEON Bukit Indah, JB .. Huu memang sedap sangat rasa Asam laksa ni plus brader yang jual asam laksa ni peramah orangnya. Harga murah je semangkuk rm5 .. Nak tahu betapa Sedapnya asam laksa ni singgahlah merasa di AEON BUKIT INDAH JB ye.. Tak tahu mana Aeon Bukit Indah waze je k kekeke..Selain dari Asam laksa kiosk ni menyediakan menu nasi lemak dan nasi berlauk pun ado tauu..hehe setakat ni dah lebih 3X sima pergi dan makan kat sini..memang A+ sedapnya.. jadi sima berani la nak recommend kat uolls ... :)


pertama kali makan sini..SEDAP  :)
Asam Laksa sedap, nasi lemak sedap!


nampak parcel tu ??
hehe sebelum pos ke customer jom makan dulu..

husband bersembang dengan brader owner asam laksa ni..untuk info owner ni muslim ye , makanan dijamin halal. in sha Allah :)


sorry sempat capture gambar selepas je..lapar sampai terlupa ambil gambar sebelum..hahaha



Selamat Mencuba Uolls

sekiannn ..... :)


With Love,

Simaa Roslan
Premium Beautiful Expert KL-JB


No comments:

Post a Comment