Thursday, 23 February 2012

Premium Beautiful Cegah kanser payudara???

Bismillah...segala Puji Bagi Allah Tuhan Semesta Alam

Premium Beautiful boleh cegah kanser payudara ...yeke??mcm mana tu??jom saya share...

Premium Beautiful terbahagi kepada 3 :-
1. Long Bra
2. Waist Nipper (Bengkung)
3. Long Girdle (Seluar)

Kelebihan PREMIUM BEAUTIFUL untuk PENCEGAHAN KANSER PAYUDARA - LONG BRA

"Cup" yang terdapat pada long bra Premium Beautiful adalah berbentuk piramid.


Kelebihan cup bentuk piramid:

1.   Memberi ruang pengudaraan kepada 'nipple' - 'nipple' jadi lebih cerah.

2.  'Nipple' (puting) tidak tertekan - memastikan puting payudara berada pada kedudukan membenarkan peredaran darah yang lebih sempurna
**Kebanyakan Bra yang terdapat di pasaran tidak menekankan aspek ini membuatkan puting   lebih "tertekan" &  tidak mendapatkan pernafasan yang betul itu yang mengakibatkan puting tenggelam..pakai PB bagi hidupkan balik puting yang tido tu ...

3.   Cegah kanser payudara

Di bahagian "Cup" juga terdapat banyak "chitosan" yang boleh menyahtoksinkan semua toksin yang terdapat pada bahagian payudara.

**Chitosan: iaitu KUKU KAKI KETAM MERAH ni hanya di perairan Jepun sahaja ade. Chitosan ni leh bantu mengelakkan kena kanser.


Bagi Ibu menyusu yang menggunakan Premium Beautiful tidak memerlukan breast pad untuk menahan dari air susu mengalir keluar kerana Premium beautiful mempunyai fungsi khas seperti :-

1.   mengelakkan payudara dari bengkak yang boleh mengakibatkan payudara bernanah dan berlaku barah  payudara.

Dan jgn risau..

2. dengan pemakaian Long Bra ini juga mampu membanyakkan susu badan ibu-ibu yang menyusu badan  (milk  booster PB ni :) ...dan bila pam susu, susu lebih tahan lama...


bagi susu penuh khasiat buat bayi anda....


jgn tunggu lagiiii sayang...cegah sebelum terlambat…dapatkan set PB anda sekarang.. sebarang pertanyaan boleh SMS/CALL/PM FB SIMAA 012-6374069...

nak tungguuuu jadi macam ni...baru nak pakai keee...??? jangan.....


ngerikannnn....nauzubillah..

semoga kita semua dilindungi Allah daripada segala penyakit...amin


kanser payudara ni pun ada simptom-simptom nya......

bawah ni tanda-tanda kanser payudara boleh terjadi...



SAY NO TO BREAST CANSER...& YES TO PREMIUM BEAUTIFUL !!!!



SMS/CALL/PM FB SIMAA 012-6374069...

cmasyaz_8985@yahoo.co.uk

prevention is better than cure !!! :)




   

No comments:

Post a Comment