Thursday, 1 March 2012

2012 SM/SSM Award Celebration


Bismillah..segala puji bagi ALLAH tuhan semesta alam

Alhamdulillah masih sempat update walaupun dah berlalu masih dalam ingatan... ;)

Sweet memories..Alhamdulillah 18.02.2012..a day to remember..satu kejayaan telah dicipta oleh diri sendiri...Thank you ALLAH for this opportunity...mendapat anugerah sempena pencapaian pangkat sales manager dengan jualan sebanyak RM 20,000 -RM 60,000 dalam syarikat hai-o marketing sdn bhd..bertuahnya bernaung dibawah syarikat hebat yang menghargai para usahawan..setiap kejayaan diraikan dan dihargai dengan dengan pelbagai ganjaran...berada di bawah pimpinan dan kumpulan yang hebat CDM terbaik di Malaysia; CDM Siti Rohana & CDM Azlan..mentor hebat CDM Hanis Haizi , CDM Salha Zain yang sentiasa memberi bimbingan..okiesss next stage to achieve...diamond :)


i love flower :)

thanks a lot to my mum, sis syuhada, little princess damia yang datang meraihkan kejayaan saya & my sis salleha roslan .. love u all so muchhhh!!!

 wanita berwawasan...!!!!
my best sister & also my mentor..thanks sis coz tarik tangan saya utk buat biznes ni..kalau tak mesti tak dapat merasa...love u :)

with my great leader aka mentor CDM Salha Zain, she so BEAUTIFUL ..love u sis 

 muahhhh2..lucky me !





AUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!

Beautiful Mentor - kaya , bergaya. famous & berjaya
my great mentor CDM Hanis Haizi & CDM Salha Zain
sentiasa membimbing rakan kongsi ke arah kejayaan..

Jom layan Video SM/SSM Awards 2012
Untuk anda yang sedang mencari peluang...peluang besar untuk anda rebut ada depan mata..saya nak berkongsi peluang dan rasa ni...Alhamdulillah selama saya menjalankan perniagaan ini semua resipi kejayaaan ada; mentor yang berjaya, system yang betul, ilmu yang bermanfaat..dan tindakan( diri sendiri...perubahan bermula dari diri sendiri)...saya sudah bertindak..anda bila lagi?????tindakan kita hari ini yang akan menentukan masa hadapan kita ...

Untuk yang betul-betul nak berubah jangan tunggu lagi...lihat siapa diri kita di masa hadapan...Tanya jujur pada diri..siapa saya??dimana saya & keluarga saya pada masa hadapan??apa yang saya inginkan??semua orang impikan kejayaan & kesenangan hidup..tipu la kalau tak nak..betul kan..semua orang nak senang tapi berapa ramai orang yang bertindak untuk kesenangan dan  kejayaan mereka..tunggu...tungguu..sampai bila menunggu ..tak kan asyik nak tengok kejayaan org lain lepas tu terasa..kalau asyik terasa bila nak merasa..jadi jangan tunggu lagi ke..?cipta kejayaan sendiri...baru rasa puas hati!!!!

Sentiasa ingat kita adalah ciptaan TERBAIK ALLAH..mahluk terhebat...Ada sesuatu yang berharga dalam diri kita..jangan takut ..keluarkann POTENSI diri..semua orang berhak untuk berjaya...!!!Jadi rebut  peluang baik untuk merubah hidup KE Arah masa depan yang Lebih baik Dan terjamin...saya sedia membantu anda yang betul-betul ingin melakukan perubahan...boleh hubungi saya 
SIMAA 012-6374069.
Rezeki datang dalam bentuk peluang..tolak peluang bererti tolak rezeki...rezeki jangan ditolak ,,kaut ajee :)

No comments:

Post a Comment