Monday, 5 August 2013

BB Plus Collagen ~ Collagen Terbaik

ALHAMDULILLAH

BBplus Collagen semakin mendapat sambutan dari orang ramai yang inginkan kulit licin, tegang  , awet muda..BBplus Collagen memang pilihan terbaik anda!


Simaa tahu ramai antara readers yang suka sangat dengan gambar-gambar testimoni sebagai pengesahan yang BBplus collagen ni memang berkesan, so simaa akan sentiasa share kan testimoni terbaru berkaitan bbplus collagen ni ye.

Testimoni dari iynas omar.
Hasil konsisten minum bbplus collagen, kulit iynas yang dulu sangat berjerawat dan berminyak dah kembali normal. So, tak perlu ragu-ragu dengan hasil kebaikan bbplus collagen ni untuk kita ye. sebab dah la rasa dia sedap, kesan memang antara 3-7 hari dah boleh nampak walaupun bukan kesan yang ketara.
Testimoni dari my dearie sister salleha roslan.
 Hasil dari amalkan minum collagen terbaik bbplus collagen. Beliau minum bbplus collagen ni since pregnant 4 bulan lagi. In shaa Allah bbplus collagen memang selamat untuk ibu-ibu hamil. Biar dari waktu hamil tu muka dah glowing sihat berseri-seri dan in sha Allah baby yang lahir pun mewarisi kulit yg sihat dan cantik.

Testimoni dari ibu my dearie biz partner ammyrra.
Terkesima tengok hasil perubahan ibu myra selepas amalkan bbplus collagen.. Dah masuk 50an pun kulit makin gebu dan licin..kata Ammyrra “ibu skrg keluar rumah dah tak makeup2 mcm selalu...confident dengan kulit skrg makin tegang, licin, lembut, halus...suka tgk ibu happy”...alhamdulillah bangga dengan myra sentiasa jadi anak yg baik yang membahagiakan ibu.

Banyak kelebihan BBplus Collagen ni..antara kelebihan BBplus Collagen ni adalah :
~ Tona kulit lebih sekata
~ Kecutkan jerawat
~ Pudarkan parut hitam jerawat dan jeragat
~ Kurangkan lingkaran gelap bawah mata
~ kulit lebih cerah dan tegang
~ Kurangkan sakit lutut dan sendi
~ Rasa anggur
~ Kesan antara 3-7hari...untuk kesan ketara perlu minum berterusan antara 3-4 kotak bbplus.
~ selamat untuk ibu hamil dan pesakit diabetes

HARGA  BBplus Collagen
Sekotak RM1xx. xx

Beli 3 PERCUMA 1
Dapat lebih , jimat lebih dan PERCUMA postage.

Untung nya bila beli 3+1 promo ni sebab dah la dapat FREE sekotak bbplus, lepas tu dapat lagi PERCUMA postage.

 Anda yang nak  jadi agent/dropship jana pendapatan dengan BBplus pun boleh.


simaa roslan
012-6374069

No comments:

Post a Comment