Wednesday, 28 August 2013

Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak Memang Wangi

Hi simaa nak share dengan readers semua tentang sabun marine essence @ sabun ketiak ni. rata - rata pengguna sabun marine essence @ sabun ketiak cakap yang sabun ni memang menyengat hidung...bukan menyengat sebab bau tengit tau tapi sebab WANGI tak terkata..yang dah merasa mesti faham apa yang sima story kan kat sini ...rasa segar je bila bau aromaterapi sabun marine essence ni ... 

u must feel it!!! :)


selain wangi, banyak pulak tu kelebihan sabun ni..antara kelebihan sabun ni :-


# cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.

# hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali. 

# kurangkan & membantu untuk hilangkan gatal-gatal badan 

# antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang    
   eczema

# kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan

# membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan

# melembutkan kulit

# sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap 
   kali lepas mandi dengan sabun ni.

































Nak order untuk diri sendiri, pasangan, anak-anak dan keluarga tersayang ???

seketul RM35
sekotak RM105 free postage

Nak dapatkan harga sabun marine essence@sabun ketiak murah???
Mulakan dengan jadi agen dropship atau beli secara borong..
Keuntungan boleh dapat sehingga RM5,000 ke RM7,000 sebulan...dan tunjuk ajar untuk menjadi usahawan online atau SOHONISTA akan diberikan secara PERCUMA...!!!

Hubungi simaa segera untuk extra income anda juga ;)

simaa roslan
012 6374069 (SMS/Whatsapp)




No comments:

Post a Comment