Wednesday, 29 April 2015

BABY SPA DI HIPPOPO BABY SPA & WELLNESS (PART 1)


BABY SPA DI HIPPOPO BABY SPA & WELLNESS.



 Alhamdulillah.

First time bawa Muhamammad Hafiz Thaqif ke baby spa di Hippopo Baby Spa di Tesco Tebrau Johor Bahru pada Februari lepas.

Usia Hafiz masa ini dalam 2 bulan 2 minggu  :)


masa sampai si kecil ni masih enak dibuai mimpi hehehe... jadi masa untuk kejutkan dia ..hafiz bangun sayang jom swimming :)


haha muka ni memang lucu masih tak mahu buka mata tu..memang method kat sini sebelum bagi baby swim kena buat warming up dulu, jadi hafiz pun kena buat warming up ye sayang ..

1,2,3 open..so cute .



okay mama ayah temankan awak swim 

okay hafiz very excited



Bahagia rasa bila lihat hafiz sangat seronok dengan aktiviti berenang dia.. mama ayah yang tengok ni pun so excited . jadinya mama dan ayah akan bawa awak lagi ke sini ya : )



okay lepas berenang buat baby massage pula ye sayang..



Berapa harga untuk pakej swimming & massage???

Harga untuk pakej swimming dan massage dalam RM 86+ sebelum GST.

Sekarang harga termasuk GST mungkin dalam RM 100+

Untuk kepastian uolls boleh direct call

Hipoppo Babay Spa Branch Tebrau , JB
07-3577880



Sharing is Caring!


With Love,
Simaa Roslan
Premium Beautiful Expert
012 6374069

No comments:

Post a Comment