Thursday, 8 October 2015

Cozuma CC Cream Menutup Cela sambil Merawat Kulit.


Assalammualaikum & Salam Sejahtera Semua...


Hai uolls simaa teruja sangat nak berkongsi tentang kelebihan cozuma cc cream ni..simaa ni jenis simple je,..tak suka heavy make up , suka simple-simple je .. yang mudah hehe jadi simaa nak share dengan uolls tentang COZUMA CC CREAM ni ..alhamdulillah memang senang je guna cozuma cc cream ni ..semudah abc gitueww..mana tak nye tepek kat muka rasa selesa je , rasa yakin sebab nampak natural beauty bila pakai cozuma cc cream ni...bantu tambah keyakinan diri juga..uolls yang ada parut jerawat, jerawat, tone kulit muka tak rata, sekata pun boleh pakai untuk bantu tutup cela dan rawat kulit uolss..jadi jom tambah keyakinan diri dengan cozuma cc cream ni...




Ingin tahu apa keistimewaan cozuma cc cream baca info kat bawah ni ye darling-darling...


In sha ALLAH
Memang PUAS HATI  pakai cozuma cc cream ni!!!! 




Uolls sendiri bole Rasai KEAJAIBAN dan KEHEBATAN
COZUMA CC CREAM ni!!! 

Simaa Ringkaskan  Fungsi & Keberkesanan COZUMA CC CREAM  ni :- 

#perlindungan uv yang optima

#wajah berseri 

#anti-radang & anti-oksidan

#pelembapan & penghidratan yg berpanjangan 

#kulit cerah bersinar

#kulit wajah lebih halus 

#mengurangkan kedutan & garis halus

#kawalan kulit berminyak 

#bedak solekan & pembetulan kulit asas 

#menyembunyikan cela , bertindak sebagai concealer , tutup cela kat muka sambil merawat kulit.

Simaa harap perkongsian simaa kali ini dapat membantu uolls yang sedang mencari solution untuk rawat kulit muka uolls .yang nak maintain jaga juga boleh pakai cozuma cc cream ni ye.. :)



Yang nak order boleh whatsapp / telegram simaa kt no bawah ni ye.

sekiannn ..... :)


With Love,

Simaa Roslan
Top Agent Cozuma CC Cream
018-919 4069



No comments:

Post a Comment