Tuesday, 6 October 2015

Cegah dan Rawat Jerawat Batu dengan Sabun Marine Essence


Assalammualaikum & Salam Sejahtera :)



Tadi sempat berkongsi dengan seorang yang bahasakan diri dia 'akak' kat sima. Suami dia ada masalah kulit berjerawat batu. Jadi sima recommend kat dia guna sabun marine essence untuk bantu kecutkan jerawat sebab pengalaman sima sendiri pakai kat muka memang alhamdulillah berkesan kalauuu dulu memang senang je jerawat naik tapi sekarang setahun sekali 2 je hehehe kulit tak lagi berminyak, parut-parut jerawat hilang dah TAK nampak kesan parut dah syukur. ☺️

Alhamdulillah dia terus beli sekotak. Untung sang suami dapat isteri perihatin pada penampilan suami . Kata dia kesian tengok suami nampak kurang keyakinan diri.. Jadi dia beli sebab nak bantu suami dia..sweet kan ☺️

Lama sembang baru tanya umur masing- masing haha rupanya dia yang bahasa kan diri dia 'kakak' lagi muda 2 tahun dari simaa..kekeke dia cakap sima nampak muda. Alhamdulillah rezeki juga tu orang nampak kita awet muda ☺️☺️☺️

Penghantaran PERCUMA untuk pembelian atas rm100

Sabun Marine Essence ada 2 jenis iaitu bar & cecair..untuk yang nak info lanjut boleh baca kat post sima sebelum ni ye..Boleh Klik link kt bawah...

Sekiannnnn perkongsian untuk harini :)

untuk info lanjut dan testimoni boleh klik link di bawah ini 
http://www.simaaroslan.com/p/sabun-marine-essencesabun-ketiak.html



with Love,

Simaa Roslan
Top Agent Sabun Marine Essence
018 919 4069

No comments:

Post a Comment